2777
2789
عنوان

دوست داداشم

627 بازدید | 19 پست

9 سال پیش دوست داداشم اومد ب قصد جدی باهم موندیم بعدچن ماه ول کرد رف(بماند خودمم بچه بازی دراوردم سنمم کم بود)موقع رفتن من ب قدری وابسته شده بودم بهش دقیقا4 روز مدرسه نرفتم خوابیدم خونه مریض شدم ناجور(دبیرستانی بودم)و خیلی ام بلدنبودم ب لباس پوشیدن و خودم برسم.اون موقع ک رف خیلی تحقیرم کرد ک توفلانی و بسانی.ازاون موقع ب بعدهمیشه تاتونستم ب خودم رسیدم ی حسن خوبش این بود ک ی تکونی ب خودم دادم از لحاظ ظاهری پیشرفت کردم.و الان بعد 9سال منو دیده (تو ی شهردیگ بود دوباره برگشته پیش پدرمادرش) وقتی منو دید اصلا باورش نمیشد اون الهام قبلم همش میادمیره ک من باهاش دوباره دوست بشم .دلم خنک شد بخدا اون چن روز مریضیم رو هیچوقت هیچوقت فراموش نمیکنم

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

بیچاره داداشت با  چه رفیق  با مرامی داشته😐

کاربر اقا ✋   این اکانت رو تحویل گرفتم  از کسی که نمیخاست  از شمال ایران  فقط  نامردیش به   ما رسیده بقیه دوستام  مسخره  میکردی خودت زدی  رو دستشون     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون ب آبجی رفیقش چش داشته 

دقیقا    

حالا  مثلا کسایی هستن  با ابجی رفیقش ازدواج میکنه

ولی خاستگاری  میره  نه  پنهونی رل بزنن

کاربر اقا ✋   این اکانت رو تحویل گرفتم  از کسی که نمیخاست  از شمال ایران  فقط  نامردیش به   ما رسیده بقیه دوستام  مسخره  میکردی خودت زدی  رو دستشون     
همون ب آبجی رفیقش چش داشته 

😐😐تیکه انداخت

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

یه بلایی سرش بیار که مرغان اسمان به حالش گریه کنن و تا عمر داره فکر خیانت نزنه به سرش😁😁

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش