2777
2789
عنوان

سوپ جو

175 بازدید | 12 پست

من جو پرک دارم میخواد بخیسونم؟؟؟؟

اصن چجوری درست میشه!!!

اولین بارمه میخوام سوپ جو درست کنم یک اشپز کمکم کنه!!!

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

جوی پرکو نخیسون  وقتی میخوای استفاده کنی سریع بشورو بریز تو غذا یه ربعه میپزه

واقعا خب باش برم نجاتشون بدم😁

ی دستور خوشمزه رستورانی نداری ب این دستورای نتی اعتبار نیس

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خب باش برم نجاتشون بدم😁 ی دستور خوشمزه رستورانی نداری ب این دستورای نتی اعتبار نیس

من سوپ جویی که درست میکنم هم جو پوست کنده میریزم هم پرک

پیازو پوست میکنم و رنده میکنم و اب میریزم و میذارم پیازا و مرغا و جو پوست کنده ها چند ساعت با هم بپزه 

بعد بهش هویجو اضافه میکنم 

غلیظ که شد بهش سس سفید میزنم (سس بشامل) از همونا که تو لازانیا میریزن

بعد که به قول قدیمی ها قووم اومد یه ربع نیم ساعت اخر بهش جو پرک هم اضافه میکنم 

سوپام خیلی معروفه

ولی چهار پنج ساعت طول میکشه تا بپزه 

هویج نگینی کن پیاز خورد کن سرخ کن هویجتو بریز یه سیب زمینی کوچولو همه رو نگینی کن تفت بده یه تیکه گوشت یا مرِغ  یا جفتش تفت بده ربم تفت بده بد  بزا بپزه جوتم بریز همون موقع زیرشو کم کن بزا گوشتت بپزه حسابی بعد درش بیار خورد خورد کن بریز توش دوباره 

جعفری تازه خورد کن بریز و یکم آب لیمو یا رب انارو زرشک 

سفید جوری دیگس 

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید
من جو و هویج و مرغ رو فقط میریزم خیلی هم خوشمزه میشه

منم همین کارو میکنم

من سوپ جویی که درست میکنم هم جو پوست کنده میریزم هم پرک پیازو پوست میکنم و رنده میکنم و اب میریزم و ...

اوووو چهار پنج ساعت

پ معلومه خیلی حرفه ایی و کد بانویی😁 

هویج نگینی کن پیاز خورد کن سرخ کن هویجتو بریز یه سیب زمینی کوچولو همه رو نگینی کن تفت بده یه تیکه گو ...

چ جالب من درست میکنم عکسشو میزارم تگتون میکنم کدبانوهای نی نی سایت

چ جالب من درست میکنم عکسشو میزارم تگتون میکنم کدبانوهای نی نی سایت

درست کردی،

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید
درست کردی،

اره جات خالی عکس گرفتم ولی عکس خوبی نشد ولی عالی بود عالییییی دستت دردنکنه

چ دستور عجیبی  سس سفید چقد میزنی برادونفر😮😮

من چشمی اشپزی میکنم و حجم سوپام همیشه زیاده برای همین نمیدونم برای دونفر چقدر سس لازمه ولی شک نکن خوشمزه میشه به خصوص اگه سست رو با کره بپزی

ولی حداقل رو یکی دو لیوان شیر حساب کن 

من حجم زیاد که درست میکنم یه لیتر شیر میریزم با چهار پنج تا قاشق ارد  و نصف کره و یه ذره روغن