2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔💔

835 بازدید | 16 پست

برا موهام

انقدر بلنده تا نزدیک زانوهام

ولی تو این یکسال یه ریزش شدیدی داشت الان شده مثل یه نخ

حیف ایییین همه سال که زحمتشونو کشیدم

شاید الان دوباره پر پشت بشه ولی پاییناش دیگه همیشه اینجوری میمونه 6 سال کوتاه نکردم😢

خیلی ناراحتم که دیگه پشیمونی سودی نداره😔

چرایهو ریخت عزیزم؟

اول اینکه ی صلوات مهمونم کن آاااا قربونت ...  بعداینکه لایکم نکن عزیز من مرسییییی ازت ...  واینکه علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم ...  و و و عاشق خونوادمو پسرمو شوهرمم...  درون گرایی مزخرفی دارم همش فکرای چرت پرت تو سرمه ...  تو برخورد اول همه میگن خیلی بامزوشیرینم ...  دیگه اینکه نی نی یار کاربری سوممه ولم کن دیگه شماره ندارم...  وووو در آخررر                                                                                                ❤شکرت خدای قشنگم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ریزشت مشکل هورمونی نداری و یا مشکل کیست نداری،،،،برو تست دمودکس انجام بده،،،خارش و پوسته پوسته ش ...

تست چی؟؟؟

برای خشکی مو هم میشه تست داد من خیلییییی یهوییی موهام خشک شدن شدید😭😭😭😭😭😭

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اگه ریزشت مشکل هورمونی نداری و یا مشکل کیست نداری،،،،برو تست دمودکس انجام بده،،،خارش و پوسته پوسته ش ...

اره شوره داره موهام

به هر درییم زدم درست نشد

تست چی؟؟؟ برای خشکی مو هم میشه تست داد من خیلییییی یهوییی موهام خشک شدن شدید😭😭😭😭😭😭

عزیزم یه کلینیک پوست و مو پیدا کن ،،،دِمودِکس یه سری انگل هستن روی پوست سر که ۸۰ درصد افراد دارن و خودشون نمیدونن،،خطرناک نیس،،ولی نمیذاره مو تغذیه کنه،،هرچی بزنی به موهات این انگلا میخورن،،و باعث ریزش و خارش شدید و خشکی سر میشن،،برو تست میگیرن ازت ،،تستشم با چوب گوش میکشن رو سرت و میذارن زیر تلسکوپ اگه داشتی بهت شامپو . اسپری میدن و حل میشه مشکلت

فرشته ی تاریکی  
عزیزم یه کلینیک پوست و مو پیدا کن ،،،دِمودِکس یه سری انگل هستن روی پوست سر که ۸۰ درصد افراد دارن و خ ...

من ریزش و خارش ندارم 

فقط یهویی شدید خشک شد😭😭😭😭😭

میشه منم این تستو بدم برای خشکی؟؟؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید