parichehrjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 952 عنوان کفش چرم 98 بازدید | 6 پست بچه ها کفش های چرم همشون جوراب رو سیاه میکنن؟ یا کفش ما مشکل داشته😐😒لکه های چرم رو جوراب چجوری پاک میشه؟ انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن 1400/02/09 | 19:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parichehrjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 952 مال من ک سیاه نمیکنه هیچکدوم از کفشام کفش ها مردونه اس ها.فرق نمیکنه؟😭 جدی؟ انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن
سپیده_خانوم1 عضویت: 1396/02/21 تعداد پست: 3633 کفش ها مردونه اس ها.فرق نمیکنه؟😭 جدی؟ اره سیاه نمیکنه. همون سیاهیه خود پاست دگ. ک اونم با صابون میره
parichehrjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 952 اره سیاه نمیکنه. همون سیاهیه خود پاست دگ. ک اونم با صابون میره نه پا سیاه نیست.شوهرم دیروز کفش نو پوشید ۴ ۵ ساعت پاش بود. جوراب هم نو. اومد خونه دیدم کلا سیاه شده.گفت کفشه سیاه کرده😶با همه چ هم شستم نرفت.یکم فقط کمرنگ شد. انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن
سپیده_خانوم1 عضویت: 1396/02/21 تعداد پست: 3633 نه پا سیاه نیست.شوهرم دیروز کفش نو پوشید ۴ ۵ ساعت پاش بود. جوراب هم نو. اومد خونه دیدم کلا سیاه شده. ... ن من تااین مشکل و نداشتم. حتی توی ماشبینم میندازم جورابا کامل تمیز میشه. من هم کفشای خودم هم شوهرم همیشه چرمشاید نوع چرمش متفاوته
parichehrjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 952 ن من تااین مشکل و نداشتم. حتی توی ماشبینم میندازم جورابا کامل تمیز میشه. من هم کفشای خودم هم شوهرم ه ... نمیدونم والا.مرسی از راهنماییت عزیزم ❤🌹 انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن