2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که یه زن دیگه رو صیغه کرده و واسش خونه گرفته 

اسی برو پیش  مشاور حقوقی بعد کنکور دخترت 

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
19ساله دخترم امسال کنکور داره و بعدش میخوام جدا بشم تا الان فقط خیلی ترسیدم و بخاطر فامیل بودن تحم ...

یعنی بعد ۷ سال زندگی با شما یکی دیگه رو صیغه کرده اونوقت شما این همه مدت دارین تحمل می کنین ؟؟ 

اشتباه هس ولی دلیل طلاق و از هم پاشیدن خونواده نمیشه

اگ خانمه الان با یکی بود انوقت حقو ب مرد میدادین طلاق بده

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
واقعا که شوهر شما چند بار یا چند تا زن صیغه کرده

مرد🤭

یعنی بعد ۷ سال زندگی با شما یکی دیگه رو صیغه کرده اونوقت شما این همه مدت دارین تحمل می کنین ؟؟ 

بخاطر شرایط خانواده ی خودم مجبور شدم بمونم تحمل کنم  خیلی خیلی خیلی سخت بود ولی موندم تا حالا