2777
2789
عنوان

طلاق

196 بازدید | 25 پست

سلام من دوتا بچه دارم ولی زندگیم خیلی سخت شده میخام جدا بشم ولی میترسم چون شوهرم خیلی بدجنسه واسه خانوادم درد سر درست میکنه هفت تا خواهریم میترسم واسه اونا مشکل درست کنه، بچه هامم راضین که جدا بشم چون اونام تو این زندگی خیلی اذیت شدن 

جدا شو از هیچی نترس

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صیغه کرده 12ساله، ما باخانوادش زندگی میکنیم فقط به خاطر اینکه پسر عمومه

پسر عموت هست که هست وقتی عوضیه فقط طلاق

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
همین؟ 

وااا😐

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
 ببخشید شما چند ساله باهاش ازدواج کردین ؟

19ساله

دخترم امسال کنکور داره و بعدش میخوام جدا بشم

تا الان فقط خیلی ترسیدم و بخاطر فامیل بودن تحمل کردم ولی دیگه خیلی خسته شدم