هیچوفت از خالی بودن خسته نمیشوم کشتی به گل نشسته به پوسیدن عادت میکند دلخوشیش میشود صدای مرغ دریایی و غروب افتاب ..جایی از زندگی به گل نشسته ام به همه نگاه میکنم لب هایم کش می آید میخندم از ماسک دلقک زدن دست نمیکشم چون طاقت بازخواست و نصیحت را ندارم خیلی وقت از آخرین خنده ام گذشته خیلی وقت است درد ها را حس نمیکنم آنها می آیند و میروند در پوسته زنگ زده بیخیالی ام عمیق پوسیده .....دیگر حتی گریه چیز پوچیست یک کار پنهانی مث دزدی .........من هرشب در آغوش خود مخفیانه تکه های شاد وجودم را میدزدم آب میکنم و از چشمانم سرازیر ....من خیلی وقت است به گل نشسته ام
خزعبلات دوران افسردگی
۹ اردیبهشت
19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲ حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید .... میدانی ماندنی باشی یا رفتی ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود ... این را بدان دلم همیشه برایت خواهد تپید در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲ حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید .... میدانی ماندنی باشی یا رفتی ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود ... این را بدان دلم همیشه برایت خواهد تپید در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
سلام لطفا درخواست دوستی منو قبول کن موضوع مهمی هست باید بگم مرسی
تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈 دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂