2789
عنوان

گل دیفن باخیا

137 بازدید | 4 پست

سلام خانوما خسته نباشید

یه گل دیفن باخیا داشتم گذاشتم تو آب ریشه بده برگ های پایینیش زرد میشد مجبور میشدم بکنمشون گذاشتمش تو خاک کلا خشک شد

مشکلش چیه شما میدونید؟

نه والا

ولی گل خطر ناکیه بهتره نداشته باشی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

گل دیفن باخیا رو از ساقه بصورت افقی میزارن تو خاک سبک بعدش کاور میکنن عمودی سخت ریشه میده

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام دوستان من یه دیفن باخیا داشتم که به تازگی خریده بودم و مبلغ زیادی داده بودم ولی بعد یه هفته دیدم برگاش شل شده. داخل ایترنت سایت جوانه بان را پیدا کردم . از سایت جوانه بان بسته مشاوره سه روزه گل و گیاه با یه قیمت خیلی مناسب و منصفانه را تهیه کردم و کارشناسشون خانم مهندس قاسمی خیلی بهم کمک کرد که گیاهم سرحال بشه و به حالت قبل برگرده. به شما هم پیشنهاد میکنم اگر شما هم گیاهتون مشکل داره ازین مشاوره استفاده کنید