2789

فقط همون به جز که گفتی خوبه🔪😕

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

الان میان میگن طبیعی😐😐

چسب 

امپول

تراشه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چسب و تراشه چطورین؟ 

تراشه رو با جراحی سرپایی میزارن زیر پوست بازو یا شکم

چسب هم میزارن روی بازو یا شکم هفته ای یه بار عواض میشه کوچیکه ولی چسبندگیش عین چسب گرم که برا جای درد میزارن 

خوهر بزرگم تراشه گزاشت خوب بود چون به همه چی حساسیت داشت

البته باید پرس و جو هم بشه تراشه ی خوب رو باید گزاشت بعدها دچار عفونت نشه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
😂😂  خودت چسب اینا استفاده میکنی؟

نه بابا ،طبیعیه 

😂😂😂

بعد اینا عوارض ندارن؟ 

الان خواهرم ۳ ساله تراشه گزاشته اذیتت هم نمیکنه 

یه چی دیگه هم هست 

دیدی برا سُرمی که چند روز میمونه یه چی میزارن تو دست شلنگ ریز رو میگم  اصطلاحش رو نمیدونم

از اونا هم هست باز راحت جلوگیری میکنه 

ولی به نظرم آدم راحت نیست چیزی تو بدنش باشه

بش عادت میکنی