2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نمیدونم که هنوزم مشکل فیستول داری یا نه. من از طریق ستون گزاری فیستولمو عمل کردم. اگر سوالی داری بپرس

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
مهلقا ستون گذاری دیگه چجوری هست

یه کش میزارن توی مقعد یکماه میمونه. اون کش یا نخ رو هر روز ۱۰۰ بار میکشن. بهش میکن ستن

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
یه کش میزارن توی مقعد یکماه میمونه. اون کش یا نخ رو هر روز ۱۰۰ بار میکشن. بهش میکن ستن

اها فک کردم ستون واقعی اندازه موز میذارن😂😂😂

مهلقا من قبل از عمل وقتی نفخ داشتم از واژن میومد 

الانم همینجورم باز 

این نکته بگم قبل عمل ابسه من بین مقعد وواژن بود که خوب شد بلافاصله ابسه بین مقعد وپای چپم زد 

الان زخم من بین مقعد وپای چپمه 

ایقد نگرانم میگم نکنه بین مقعد وواژن هم فیستول بوده وموقتا خوب شده و دکتر متوجه نشده

اها فک کردم ستون واقعی اندازه موز میذارن😂😂😂 مهلقا من قبل از عمل وقتی نفخ داشتم از واژن میومد&nbs ...

موقع عمل یه محلول آبی رنگ وارد مقعد میکنن‌ اگر از سوراخ واژن در بیاد حتما عمل میکنن.

از واژن منم باد خارج میشد. دقیقا مثل شما.

دکتر گفت حتما باز میشینی یا شاید آینه میزاری و واژن و مقعدتو میبینی باد میره داخل. همونجورم بود واقعا.

الان دیگه باد ندارم

موقع عمل یه محلول آبی رنگ وارد مقعد میکنن‌ اگر از سوراخ واژن در بیاد حتما عمل میکنن. از واژن منم با ...

یعنی مال منم مایع ابی رنگ ریختن؟

مال من با شما فرق داره 

من نفخ روده دارم اما موقع تخلیه احساس میکنم ازواژن میاد 

اره هم باز میشینم هم اینه به دستم 😂

یعنی مال منم مایع ابی رنگ ریختن؟ مال من با شما فرق داره  من نفخ روده دارم اما موقع تخلیه احسا ...

منم همینطور بودم عزیزم. بسکه تو آینه خودمو با دقت میدیدم باد میرفت داخل. میخواستم ببینم چطور شدم.

ورزش کگل انجام بده احتمالا افتادگی رحم داری. توی اینترنت سرچ کن

منم همینطور بودم عزیزم. بسکه تو آینه خودمو با دقت میدیدم باد میرفت داخل. میخواستم ببینم چطور شدم. و ...

یعنی مال شما هم احساس دفع نفخ روده از واژن داشتید؟

من دقیقا حس میکنم گاز روده تا مقعد میاد از واژن تخلیه میشه

یعنی مال شما هم احساس دفع نفخ روده از واژن داشتید؟ من دقیقا حس میکنم گاز روده تا مقعد میاد از واژن ...

تا زمانی که زخمتون جوش بخوره این حس هست. اگر احساس میکنید که خیلی مهمه به دکترتون بگید. هر ماه دو دفعه دکترم منو ویزیت میکرد تا معاینه بشم بعد از عمل.