2777
2789
عنوان

ای بابا😖

100 بازدید | 10 پست

من رشته آموزش زبان مگر دانشجو آموزش زبان یه نوع معلم حساب نمیشه منم هنوز خرداد ماه می رم آموزشگاه کار کنم با مامانم درگیریم میگه نه رشته شما معلمی نیس شما چطور؟؟

فقط خدا😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کنکور دادی رفتی دانشگا؟چجوری وارد شدی

آره دیگه کنکور زبان دادم از دانشگاه آزاد رشته آموزش زبان قبول شدم ولی مامانم میگه نه رشته ی شما معلمی نیس

فقط خدا😍

اموزش زبان تو دانشگاه معمولی (غیر از دانشگاه فرهنگیان) یه شاخه ای از رشته زبان هست که به جای ادبیات یا ترجمه بیشتر به مبحث اموزش زبان پرداخته میشه و هیچ تعهدی برای استخدام در هیچ جایی نداره 

اما همین رشته تو تربیت معلم (دانشگاه فرهنگیان) استخدام رسمی اموزش و پرورش هست از بدو ورود به دانشگاه حقوق می گیرن و بعد از اتمام تحصیل هم جایی که اونا میگن مشغول تدریس میشن و حقوق می گیرن مثل بقیه معلم ها 

(استخدام رسمی)  

آره دیگه کنکور زبان دادم از دانشگاه آزاد رشته آموزش زبان قبول شدم ولی مامانم میگه نه رشته ی شما معلم ...

خب اون تربیت معلم رو که فرهنگی میشن و مدرسه میرنو معلم میدونه،هر کسی هم بره اموزشگاه تدریس کنه با معلم فرهنگی هیچ تفاوتی نداره

بله معمولا معلمی رشته های تربیت معلم رو شامل میشه که از همون اول حقوق داره و معلم رسمی اموزش پرورش محسوب میشن
شما یاد می گیرین معلم زبان بشین ولی نه صرفا در. مدرسه و در. ضمن می تونید. حتی جای دیگه به عنوان مترجم مشغول بشید آزادید 

اموزش زبان تو دانشگاه معمولی (غیر از دانشگاه فرهنگیان) یه شاخه ای از رشته زبان هست که به جای اد ...

درسته عزیزم ولی غیردولتی قبول می کنه و دروسی که می خونیم روش تدریس هم داره در واقع می تونی یه مدرس زبان بشی ولی تویه آموزش وپرورش نه

فقط خدا😍