2777
2789
عنوان

یه ساله شدم😁💟

124 بازدید | 13 پست

امروز اتفاقی چشم خورد به تاریخ عضویتم دیدم یکسال گذشته😧..

ای دل غافل یکسال گذشت....

روزایی که وارد سایت شدم کلی مشکل ریز ودرشت داشتم ،امروز که مرور میکنم شاید ۸۰ درصدشون حل شده😇

وجاشون مشکلات دیگه اومده

خواستم بگم صبر وتوکل راه گشای همه چی  تو دنیاس

ومتاسفانه مشکلات ورنج های ادم تمومی نداره وفقط تغییر میکنن🤕

جو سایتو خیلی دوست دارم معمولا واسه مشکلاتم سر میزنم 😂 ووقتایی که حالم خیلی بده ،سایت که میام حالم خوب میشه چون میبینم چه مشکلات بزرگتر از منم هست ......

خیلی خوبه که اینجا کسی کسی رو نمیشناسه ،وحرف دلمون راحت زده میشه ،هرچند که سایت هم داره کم کم از روال خوبش خارجش میشه ولی هنوزم کاربرای مهربونی که جواب ادمو بدن ونصیحت سازنده کنن بسیارن♥️♥️♥️

اینکه از هم میخوایم براهم دعا کنیم و تو امضاهامون درخواست صلوات کردیم یه انرژی مثبته

حدیث داریم که میگن با زبانی دعا کن که باهاش گناه نکرده باشی

سرتو نو به درد نیارم ،😂یه سالگیم مبارک ،سایت برای من مثل یه دفتر خاطرس وهیچ وقت دوس ندارم هیچکدوم از تاپیکامو پاک کنم

والان تو این زمان ،دوست دارم برگردم با تاپیکاس پنجم ششم وواقعا برا کنکور خوب بخونم ......

در حال خاضر غصه ای عظییم تر از کنکور ندارم ازهمتون میخوام برام صلوات بفرستیین

ندیده خیلی هاتونو دوس دارم

زندگیتون به کام

حهانتون بدون غم♥️

بمونه به یادگار

۹/۲/۱۴۰۰

❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هی خواهر یه ساله اومدی فقط 19 صفحه تاپیک زدی دوماهه اومدم 30 صفحه تاپیک زدم🤣🤣🤣

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
من ۹۸ عضو شدم ولی دیگه نتوستم با کاربری قبل بیام سایت رمزشو فراموش کردم الانم ک اون خطمو عوض کردم .ه ...

فکر نکنم مگه اینکه به نی نی یار بگید

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
یه سالگیت مبارک😆😍🤩  امیدوارم توی کنکور موفق بشی و یه روزی ببینی هیچ مشکلی نداری😍امیدوارم ه ...

قربونت که  

هی خواهر یه ساله اومدی فقط 19 صفحه تاپیک زدی دوماهه اومدم 30 صفحه تاپیک زدم🤣🤣🤣

😅😅😅❤

خدا مارا از زمره بیکاران خارج کند

😅😅😅❤ خدا مارا از زمره بیکاران خارج کند

دقیقا 🤣🤣🤣🤣

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم