2777
2789
عنوان

بهترین تبلت

7386 بازدید | 22 پست

لطفا می شه بگید کدوم مارک های تبلت عالین؟

و کدوم مدلاش؟

چه مواردی و برای خرید تبلت خوب باید در نظر بگیرم؟من یه تبلت قوی با سرعت و کیفیت عالی می خوام...لطفا بگید تو خرید تبلت باید به چه ویژگی هایی دقت کنم؟از همه نظر می خوام عالی باشه....

لنوا ما ۸ ساله داریم عالیه اصلا اخ نگفته

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بايد مدل خوبشو بخره وگرنه لنوو هم زود نابود میشه

مدلشو نمیدونم

اما حق باشماس

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

تبلت سامسونگ

تب فایو ای

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
متوسط رو به بالا

ببین اگه اینجوری 

تبلت سامسونگ تب اس۷پلاس بگیر معرکس

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
ببین اگه اینجوری  تبلت سامسونگ تب اس۷پلاس بگیر معرکس

کلا تو خرید تبلت چه مواردی و باید در نظر بگیرم؟مثلا تو خرید لب تاب می گن هستش مهمه و گرافیکش وچیزای این طوری..

ولی تو تبلت چی مهمه؟

سامسونگ بعدم لنوو 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

هسته ایش مهمه رم داخلیش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
کلا تو خرید تبلت چه مواردی و باید در نظر بگیرم؟مثلا تو خرید لب تاب می گن هستش مهمه و گرافیکش وچیزای ...

بستگی داره برای چی بخایش 

اما مهمترین چیز به نظر من اینا هستن

رم بالتر از۳

باتری بالاتر۵۰۰۰میلی آمپر

دوربین خوب باشه (نه درحد گوشی اما برای عکس گرفتن مناسب باشه عکساش تار نباشه)۸مگاپکسل به بالا خوبه

کیفیت صفحه نمایش سوپر امولد باشه

اندازشم به نظر من ۱۰اینچ بهترینه