2777
2789
عنوان

خواب

63 بازدید | 7 پست

سلام

جاری من بارداره ماه اخرشه تو خواب دیدم خودش از یه چیزی ترسیده مرده بچش دنیا اومده من به بچش شیر میدم و....

از وقتی بیدار شدم خیلی نگرانشم بنظرتون به شوهرش پیام بدم حواسش بهش باشه

یا دو روز مرخصی بگیره خیلی خیلی دلم شور میزنه چون خوابای من بیشتر نزدیک به واقعیتن

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام

صدقه بذار کنار و آیت الکرسی بخون چیزی به کسی نگو

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

صدقه بذار کنار و آیت الکرسی بخون چیزی به کسی نگو

گذاشتم حتی تو خواب با گریه هم براش ایت الکرسی میخوندم

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتم حتی تو خواب با گریه هم براش ایت الکرسی میخوندم

چیزی نگو خود استرس مضره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چه جاری مهربونی🤩😍

به آب بگو

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
من جاریامو دوست دارم❤ چجوری به آب بگم؟

شیر آب رو باز کن خوابتو تعریف کن

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸