sanii68 مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 105 پست چه دعایی پیشنهاد میکنید برای ازدواج خوبخسته شدم از تنهایی و مجردی 1400/02/09 | 05:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محی1382 عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 334 چرا دعارو خوندی پس اونم با تقسیم بندی که اشتباه نشه😂 😂😂اخه کی فکرشو میکرد جواب بدهمن ک فکر نمیکردمالان عین خر موندم تو گل مامانم اینا این یکی رو دیگ رد نمیکنن موندم چی بگم راضی شن
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 نه گلم... امام رضا امام رئوفه... به خدا تو هر شرایطی باشی دعوتت میکنه... تو اوج گناه باشی میگه بیا ... سپاسگذارم بانو🙏🌷چشم حتمايك نمازهم واسه شماميخونم،شماهمنمازشب😈😅كروناى بى ادب😄اسم شريفتون؟عذرميخوام اين جواب پست قبليتونه،نميدونم چراهرچى ريپلى كردم ارسال نميشد🙏 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 😂😂اخه کی فکرشو میکرد جواب بده من ک فکر نمیکردم الان عین خر موندم تو گل مامانم اینا این یک ... مگه چند سالته؟
nafas_1990 عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1720 سپاسگذارم بانو🙏🌷 چشم حتمايك نمازهم واسه شماميخونم،شماهم نمازشب😈😅 كروناى بى ادب😄 اسم شريفتون؟ ع ... زنده باشید...الهه ام... لطف می کنید...چشم... منم شمارو دعا میکنم حتما... صاحب اسمتون رو خیلی دوس دارم... به همین جهت شمارو یادم میمونه... کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 19 خیلیییی جا داری الان ازدواج نکن منم لیسانسمو کرفتم کارم کردم خوشگذرونیمو کردم الان تو فکرشم
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 زنده باشید... الهه ام... لطف می کنید... چشم... منم شمارو دعا میکنم حتما... صاحب اسمتون رو خیلی دوس ... بزرگواريدالهه خانم🙏🌷انشالله حاجت روابشيد كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
محی1382 عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 334 خیلیییی جا داری الان ازدواج نکن منم لیسانسمو کرفتم کارم کردم خوشگذرونیمو کردم الان تو فکرشم میدونی میگن شاید بعدا کیس مناسب و خوب نبودالان شما راضی هستی؟
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 روزخوبى داشته باشيدالتماس دعاخدانگهدار🌷 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4220 حالاا چون تو پسته قبلیت نوشته بودی منم جایی نمیرم که خواستگار برام بیادبعد تو تاپیکایی که ایجاد کردی تاپیک مادرشوهرتو زده بودی برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4220 خیلیییی جا داری الان ازدواج نکن منم لیسانسمو کرفتم کارم کردم خوشگذرونیمو کردم الان تو فکرشم نه بذار تو فکر باشه خودت که میدونی ازدواج چقدر سختهبعدا پشیمون میشه بخواد کوتاهی کنهاینجوری نگو بهش19 هم کم نیست، اصله سنه ازدواجه برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 میدونی میگن شاید بعدا کیس مناسب و خوب نبود الان شما راضی هستی؟ اخه خیلی جا داری هنوز به سنی نرسیدی که خاستگار نیاد اون برای ۲۹ ۳۰ سالهمن اره هنوزم میگم دیر نیست فقط دیگه خودم دوس دارم
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 نه بذار تو فکر باشه خودت که میدونی ازدواج چقدر سخته بعدا پشیمون میشه بخواد کوتاهی کنه اینجو ... زیر ۲۰ سال آدم بیوفته تو مشکلات زوده و در ضمن باید تجربه کنه تا پخته بشه تا ازدواجش م.فق بشه بازم نظر خودشه ک فعلا دوس نداره
nakisaaaa عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 2267 چون تو پسته قبلیت نوشته بودی منم جایی نمیرم که خواستگار برام بیاد بعد تو تاپیکایی که ایجاد کردی تاپ ... برو داخلشو ببین 😂😂😂از این تاپیک سر کاریا😒😂زود قضاوت کردی کارما بزنتت😔😂😂 Peace
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4220 زیر ۲۰ سال آدم بیوفته تو مشکلات زوده و در ضمن باید تجربه کنه تا پخته بشه تا ازدواجش م.فق بشه بازم نظ ... نه خب تا یک مورد مناسب پیش بیاد شاید یکی دوسال یا بیشتر طول بکشه، بعد از اونم فرض کن 2 سال عقد باشهسنش خوبه دیگه برا ازدواج.ولی این که بی تفاوت باشه خوب نیست برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب