2777
2789
چرا دعارو خوندی پس اونم با تقسیم بندی که اشتباه نشه😂

😂😂اخه کی فکرشو میکرد جواب بده

من ک فکر نمیکردم

الان عین خر موندم تو گل 

مامانم اینا این یکی رو دیگ رد نمیکنن موندم چی بگم راضی شن

نه گلم... امام رضا امام رئوفه... به خدا تو هر شرایطی باشی دعوتت میکنه... تو اوج گناه باشی میگه بیا ...

سپاسگذارم بانو🙏🌷
چشم حتمايك نمازهم واسه شماميخونم،شماهم
نمازشب😈😅
كروناى بى ادب😄
اسم شريفتون؟

عذرميخوام اين جواب پست قبليتونه،نميدونم چراهرچى ريپلى كردم ارسال نميشد🙏

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سپاسگذارم بانو🙏🌷 چشم حتمايك نمازهم واسه شماميخونم،شماهم نمازشب😈😅 كروناى بى ادب😄 اسم شريفتون؟ ع ...

زنده باشید...

الهه ام... لطف می کنید...

چشم... منم شمارو دعا میکنم حتما... صاحب اسمتون رو خیلی دوس دارم... به همین جهت شمارو یادم میمونه...

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
زنده باشید... الهه ام... لطف می کنید... چشم... منم شمارو دعا میکنم حتما... صاحب اسمتون رو خیلی دوس ...

بزرگواريدالهه خانم🙏🌷

انشالله حاجت روابشيد

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

روزخوبى داشته باشيد

التماس دعا

خدانگهدار🌷

حالاا

چون تو پسته قبلیت نوشته بودی منم جایی نمیرم که خواستگار برام بیاد

بعد تو تاپیکایی که ایجاد کردی تاپیک مادرشوهرتو زده بودی

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
خیلیییی جا داری الان ازدواج نکن منم لیسانسمو کرفتم کارم کردم خوشگذرونیمو کردم الان تو فکرشم

نه بذار تو فکر باشه 

خودت که میدونی ازدواج چقدر سخته

بعدا پشیمون میشه بخواد کوتاهی کنه

اینجوری نگو بهش

19 هم کم نیست، اصله سنه ازدواجه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
میدونی میگن شاید بعدا کیس مناسب و خوب نبود الان شما راضی هستی؟

اخه خیلی جا داری هنوز به سنی نرسیدی که خاستگار نیاد اون برای ۲۹ ۳۰ ساله

من اره هنوزم میگم دیر نیست فقط دیگه خودم دوس دارم

نه بذار تو فکر باشه  خودت که میدونی ازدواج چقدر سخته بعدا پشیمون میشه بخواد کوتاهی کنه اینجو ...

زیر ۲۰ سال آدم بیوفته تو مشکلات زوده و در ضمن باید تجربه کنه تا پخته بشه تا ازدواجش م.فق بشه بازم نظر خودشه ک فعلا دوس نداره

چون تو پسته قبلیت نوشته بودی منم جایی نمیرم که خواستگار برام بیاد بعد تو تاپیکایی که ایجاد کردی تاپ ...

برو داخلشو ببین 😂😂😂از این تاپیک سر کاریا😒😂زود قضاوت کردی کارما بزنتت😔😂😂

Peace
زیر ۲۰ سال آدم بیوفته تو مشکلات زوده و در ضمن باید تجربه کنه تا پخته بشه تا ازدواجش م.فق بشه بازم نظ ...

نه خب تا یک مورد مناسب پیش بیاد شاید یکی دوسال یا بیشتر طول بکشه، بعد از اونم فرض کن 2 سال عقد باشه

سنش خوبه دیگه برا ازدواج.

ولی این که بی تفاوت باشه خوب نیست