2777
2789
اتفاقا فردا میخوام بخونم حتما توی اون ۱ رکعته وتر و اسامی اون ۴۰ نفر اسمتون رو قید میکنم

خيلى ممنونم🙏🌷

انشالله حاجت روابشيد

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم مريم خانم شماهم اگه دوست داشتيدتوقنوت نمازشب من روهم دعاكنيد،اون يك ركعت آخرمنظورمه🙏 اسمم حسن ...

یه جوری گفتید که انگار همه به طور معمول نماز شب میخونن... جالب بود برام

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
سلام وقت بخير اگه ممكنه اسمتون روبگيد،رفتم حرم امام رضادوركعت نمازبه نيابت شماميخونم ودعاميكنم انشا ...

دوست عزیز خیییلی مضطرم لطفا رفتید حرم برا حاجت روایی منم دعا کنید ۱۰۰ تا صلوات ازطرفتون هدیه میکنم به امام رضا..اسمم مژگان

یه جوری گفتید که انگار همه به طور معمول نماز شب میخونن... جالب بود برام

سلام

حداقل اين حسن روداره كه اگه تاالانم نميخوندن ميرن ميخونن،لااقل كنجكاوميشن،درست نميگم😅

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
اتفاقا فردا میخوام بخونم حتما توی اون ۱ رکعته وتر و اسامی اون ۴۰ نفر اسمتون رو قید میکنم

اسم منم بگو اسی منم ازدواج در حال حاضر بهترین گزینم هست اسمم مهدیه هس یادت نره  از خدا بخواه به زودی ازدواجی موفق کنم منم برای تو دعا میکنم ..ممنونم ❤

خدایا شکرت🙏
سلام حداقل اين حسن روداره كه اگه تاالانم نميخوندن ميرن ميخونن،لااقل كنجكاوميشن،درست نميگم😅

سلام به شما

آها حرف گذاشتید تو دهنشون😅

جسارتا شما خودتون اهلش هستید؟! چون اینجا کسی کسی رو نمیشناسه می پرسم‌... ببخشید 

مذهبی هستید؟! همیشه توفیق نماز شب خوندن دارید؟!

مذهبی نیستم اما خدا رو به شدت بهش ایمان دارم و همیشه نمیخونم نماز شب رو اما بلدم و اکثر ماه رمضونا که سحر بیدارم میخونم

مذهبی نیستم اما خدا رو به شدت بهش ایمان دارم و همیشه نمیخونم نماز شب رو اما بلدم و اکثر ماه رمضونا ک ...

خیلی هم عالی...

التماس دعا دارم ازتون... منم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید

دوست عزیز خیییلی مضطرم لطفا رفتید حرم برا حاجت روایی منم دعا کنید ۱۰۰ تا صلوات ازطرفتون هدیه میکنم ب ...

سلام

چشم حتما،اون نمازشب روهم ممكنه بخونيد،چقدرپرروام من😂🙏

همون يك ركعت آخركه اسمش وترهست داخل قنوتش من روهم نام ببريددرحقم لطف كرديد،اگرهم نخونديداشكال نداره همون صدتاصلوات هم عاليه😅

فقط اسمتون روهم بفرماييدلطفا