sanii68 مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 105 پست چه دعایی پیشنهاد میکنید برای ازدواج خوبخسته شدم از تنهایی و مجردی 1400/02/09 | 05:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 اتفاقا فردا میخوام بخونم حتما توی اون ۱ رکعته وتر و اسامی اون ۴۰ نفر اسمتون رو قید میکنم خيلى ممنونم🙏🌷انشالله حاجت روابشيد كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
nafas_1990 عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1720 عزیزم میگن نماز جعفر طیار خوبه برای ازدواجسحر ها بخونید... حدودا بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول میکشه کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
123mmm عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 5736 اگر قرار هر دعایی بگیره که خیلی خوب بود.تو دعا باید دلت بشکنه،
nafas_1990 عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1720 چشم مريم خانم شماهم اگه دوست داشتيدتوقنوت نمازشب من روهم دعاكنيد،اون يك ركعت آخرمنظورمه🙏 اسمم حسن ... یه جوری گفتید که انگار همه به طور معمول نماز شب میخونن... جالب بود برام کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 یه جوری گفتید که انگار همه به طور معمول نماز شب میخونن... جالب بود برام فکر میکنم چون فهمیدن که من اهل دعا و مناجات هستم این رو گفتن🌹
63aysan عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 3071 سلام وقت بخير اگه ممكنه اسمتون روبگيد،رفتم حرم امام رضادوركعت نمازبه نيابت شماميخونم ودعاميكنم انشا ... دوست عزیز خیییلی مضطرم لطفا رفتید حرم برا حاجت روایی منم دعا کنید ۱۰۰ تا صلوات ازطرفتون هدیه میکنم به امام رضا..اسمم مژگان
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 یه جوری گفتید که انگار همه به طور معمول نماز شب میخونن... جالب بود برام سلامحداقل اين حسن روداره كه اگه تاالانم نميخوندن ميرن ميخونن،لااقل كنجكاوميشن،درست نميگم😅 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
nafas_1990 عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1720 فکر میکنم چون فهمیدن که من اهل دعا و مناجات هستم این رو گفتن🌹 مذهبی هستید؟! همیشه توفیق نماز شب خوندن دارید؟! کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
۹۰۲۰ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 16800 اتفاقا فردا میخوام بخونم حتما توی اون ۱ رکعته وتر و اسامی اون ۴۰ نفر اسمتون رو قید میکنم اسم منم بگو اسی منم ازدواج در حال حاضر بهترین گزینم هست اسمم مهدیه هس یادت نره از خدا بخواه به زودی ازدواجی موفق کنم منم برای تو دعا میکنم ..ممنونم ❤ خدایا شکرت🙏
nafas_1990 عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1720 سلام حداقل اين حسن روداره كه اگه تاالانم نميخوندن ميرن ميخونن،لااقل كنجكاوميشن،درست نميگم😅 سلام به شماآها حرف گذاشتید تو دهنشون😅جسارتا شما خودتون اهلش هستید؟! چون اینجا کسی کسی رو نمیشناسه می پرسم... ببخشید کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 مذهبی هستید؟! همیشه توفیق نماز شب خوندن دارید؟! مذهبی نیستم اما خدا رو به شدت بهش ایمان دارم و همیشه نمیخونم نماز شب رو اما بلدم و اکثر ماه رمضونا که سحر بیدارم میخونم
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 اسم منم بگو اسی منم ازدواج در حال حاضر بهترین گزینم هست اسمم مهدیه هس یادت نره از خدا بخواه به ... حتما عزیزم , التماس دعا اسم منم لا به لای دعاهات بیار
nafas_1990 عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1720 مذهبی نیستم اما خدا رو به شدت بهش ایمان دارم و همیشه نمیخونم نماز شب رو اما بلدم و اکثر ماه رمضونا ک ... خیلی هم عالی...التماس دعا دارم ازتون... منم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 دوست عزیز خیییلی مضطرم لطفا رفتید حرم برا حاجت روایی منم دعا کنید ۱۰۰ تا صلوات ازطرفتون هدیه میکنم ب ... سلامچشم حتما،اون نمازشب روهم ممكنه بخونيد،چقدرپرروام من😂🙏همون يك ركعت آخركه اسمش وترهست داخل قنوتش من روهم نام ببريددرحقم لطف كرديد،اگرهم نخونديداشكال نداره همون صدتاصلوات هم عاليه😅فقط اسمتون روهم بفرماييدلطفا كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 سلام چشم حتما،اون نمازشب روهم ممكنه بخونيد،چقدرپرروام من😂🙏 همون يك ركعت آخركه اسمش وترهست داخل ق ... اسم من رو یادتون نره لا به لای این همه اسم😂😂