2777
2789

خوندن ربنا هب لنا من ازواجنا...

بقیشو از گوگل ببینین توی قنوت نماز 

ان شالله به زودی یه همدم و همراه عالی نصیبتون بشه

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم    چله حق شناس مجربه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

سلام وقت بخير

اگه ممكنه اسمتون روبگيد،رفتم حرم امام رضادوركعت نمازبه نيابت شماميخونم ودعاميكنم انشالله كه تاثيرگذاره

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
سلام وقت بخير اگه ممكنه اسمتون روبگيد،رفتم حرم امام رضادوركعت نمازبه نيابت شماميخونم ودعاميكنم انشا ...

خدا انشالله حاجتتون رو بده اسم شناسنامه ایم مریم هستش

منم جایی نمیرم 😂 بعد توقع دارم از اسمون برام خواستگار بباره😂😂😂😂😂😂

خواهر تو که عروسی  

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
خدا انشالله حاجتتون رو بده اسم شناسنامه ایم مریم هستش

چشم مريم خانم

شماهم اگه دوست داشتيدتوقنوت نمازشب من روهم دعاكنيد،اون يك ركعت آخرمنظورمه🙏

اسمم حسن هست

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
چشم مريم خانم شماهم اگه دوست داشتيدتوقنوت نمازشب من روهم دعاكنيد،اون يك ركعت آخرمنظورمه🙏 اسمم حسن ...

اتفاقا فردا میخوام بخونم حتما توی اون ۱ رکعته وتر و اسامی اون ۴۰ نفر اسمتون رو قید میکنم