2777
2789

گزینه خوبه نداره؟😂😂

داییم‌ سپاهیه حقوقش ۸ تومنه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حقوق زیادی نمیگیرن

شوهر خواهر من شغلشه. 

الان 5تومن میگیره که با کسر هزارتا کوفت و زهرمار 3500دستشو میگیره، تازه تهران(شهرری)

شاید شهرستان ها کمتر هم بگیرن

حالا نمیدونم شما تهرانی یا نه

زمان کم فک کنم پیشه خانواده هستن .

و حقوق فک کنم خوبه .

سختی ک داره 

ماموریت  باید برن.

قبله ۱۰ میخوابن  و صبح زود باید پاشن.

و امتیازات بهشون میدن تو نت سرچ کن.

.....

من خواستگار سپاهی داشتم خدارو شکر بهم خورد طرف شکاک بود 😑

ما توفامیل چندتاسپاهی داریم وضعشون خوبه اما ازحقوقشون اطلاعی ندارم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

شغل سختی هم دارند اونم ماموریت های مختلف دارند. که این ماموریت های مختلف حالا بسته به اینکه کدوم قسمت سپاه و اصلا کجای سپاه باشند متفاوته باعث میشه در ماه شب هایی رو تنها بمونی. و اینکه بعضی هاش اصلا خطرناکه و با جونشون در ارتباطه. 

و جالب تر این که وقتی جوونن که یعنی درجه پایینی دارند این ماموریت ها هیچ حق ماموریتی نداره درحالیکه اداره جات عادی برای یه کارمند معمولی که یه ساعت هم خارج از شهر کار بهش بخوره حق ماموریت میگیرن. 

درکل آواز دهل از دور خوش است. 

من تا قبل از خواهرم، همیشه می‌شنیدم میگفتن نون سپ. اهی توی روغنه، فکر میکردم چه خبره. 

حتی این خواستگار که از اقوام دور بود که برای خواهرم اومد، یادمه بهش میگفتم قبول کن بابا نونت توی روغنه ولی خب نه نون خاصی داشت نه روغن خخخخ

شغل سختی هم دارند اونم ماموریت های مختلف دارند. که این ماموریت های مختلف حالا بسته به اینکه کدوم قسم ...

😂😂😂😂بابا من گیر افتادم مجبورم 

شرط مامانمه ک یا سپاهی باشه یا ازدواج منتفی

کدوم قسمت سپاهه ؟ چنسال سابقه کار داره حدودا و اینک تحصیلاتش چقدرع؟

خبر ندارم تو کدوم قسمته.حقوقشو پارسال بهمون گفت نمیدونم امسال چقدره.سابقه کارش حدود ۱۲ سال ایناست

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره