2821
2789

الهی امین ان شاء الله دامنت سبز بشه واس منم دعا کن این ماه جولب بگیرم خواهش میکنم

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
الهی امین ان شاء الله دامنت سبز بشه واس منم دعا کن این ماه جولب بگیرم خواهش میکنم

عزیزم محتاجیم به دعا حتما سر نماز دعات میکنم تا هر چی از خدا میخوای همون بشه

خدایا تا کی ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاءالله حاجت روا بشید همگی به حق امام زمان عج

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

التماس دعا

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

ان شاء الله هرکی فرزند میخواد خدا خودش اولاد سالم و صالح نصیبش کنه🤲

عزیزان امروز پنج شنبه هست، نماز حاجت روز 5شنبه رو دریابید

در حق دختر 4سالم دعا کنید 🤲 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
عزیزم محتاجیم به دعا حتما سر نماز دعات میکنم تا هر چی از خدا میخوای همون بشه

فداتم من خواهری واسم دعا کن من این ماه جواب بگیرم من این ماه باردار شم 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

نزدیک اذان اول که نماز روزه های همگی قبول باشه ان شاءالله بعدش خیلیا هستن که مشکل دارن حال دلشون خوب به حق همین شب های عزیز که هر چی صلاح براشون پیش بیاد و اینکه مشکل واسه همه هست امیدتون رو از دست ندید و به خدا توکل کنید و از خودش بخوایین ان شاءالله موفق باشید 😊

خدا بزرگه از خودش بخواه جواب میگیری مطمئن باش

عزیزم تو سر در میاری من این ماه رفتم دکتر دو تا فولیکول دارم یکی بیست یکی بیست یک من جواب میگیرم این ماه ؟

عزیزم تو سر در میاری من این ماه رفتم دکتر دو تا فولیکول دارم یکی بیست یکی بیست یک من جواب میگیرم این ...

والا به خدا منم نمیدونم دو روز قبل ماه رمضان رفتم دکتر دوتا آمپول پروژسترون داد تا پریود بشم که شدم روز سوم پریودی رفتم آزمایشی که نوشته بود رو دادم حالا باید باز وقت بگیرم برم پیشش خودش هم اونجا سونو واژینال کرد گفت تنبلیت زیاد نیست من ضخامت رحمم کمه با تیروئید کم کار

خدایا تا کی ...
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز