2821
2789
عنوان

روزه میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 201 پست

بگیر با لذت 

اتفاقا سیستم ایمنی قوی هم میشه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله روزه میگیرم شوهرم از قبل ماه رمضون داره میگه نگیر نمیزارم بگیری هی غر می زنه منم گفتم  خدا بهم سلامتی داده پس میگیرم میگه بدنت ضعیف میشه میگم خدا خودش حواسش بهم هست ☺البته هر کسی یه اعتقادی داره همه مثل هم فکر نمی کنن

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

میگیرم بااینکه مشکوک به باداریم میگین نگیر ولی آرامش دارم وقتی میگیرم امروز نگرفتم تاهمین الان ازتپش قلب واسترس خوابم نبرده فرداان شاارله حتما میگیرم ارامش قلبی دارم وقتی میگیرم

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
وارد ۲۸ هفته شدم

اول از همه صلاح خودتون رو بهتر از هر کسی میدونید ولی همینجوری که نمیشه گفت اذیت نمیشم شما باید کتون ادرار خودتون رو بررسی کنید و اونوقت بگید مشکلی داره یانه 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
میگیرم بااینکه مشکوک به باداریم میگین نگیر ولی آرامش دارم وقتی میگیرم امروز نگرفتم تاهمین الان ازتپش ...

تو سه ماه اول ممنوع هست عزیزم پزشک ها هم همینو میگن 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
میگیرم بااینکه مشکوک به باداریم میگین نگیر ولی آرامش دارم وقتی میگیرم امروز نگرفتم تاهمین الان ازتپش ...

برین حد ترخص خیالتون راحت باشه با اینکه سخت هر روز رفتن و روزه باز کردن ولی هم به نفع شما میشه که خیالتون راحته به گردنتون نیس هم بچه با خیال راحت تغذیه میشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
جالب اینجاس ک اون دوتا بچه هاش ک روزه نمیگرفت هیچ مشکلی ندارن و رنگ زرد نیستن! نوعی از ارث از شکم ما ...

کاملااااا موافقم من میگم چرا وقتی حتی ۱ درصد احتمالش هست به بچت ضرر بزنی این ریسکو بکنی اخه

خود خدا هم به زن باردار واجب نکرده روزه رو😑

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
روزه گرفتن خودش ادمو یه کمی بیجون مکنه ولی اکه این بیجونی به حد زیاد برسه ادم میتونه نگیره ولی خودت ...

آره من خیلی بیحال شده بودم بحدی که 5 دقیق مونده بود به افطار پاچه همرو گ فتم

آره من خیلی بیحال شده بودم بحدی که 5 دقیق مونده بود به افطار پاچه همرو گ فتم

خب عزیزم چند روز اول سخته بعدش بدن عادت میکنه و مطمئن باش الان اگر به خاطر روزه قرار بود کسی کرونا بگیره خیلی از همینایی که دارن میگن روزه میگیرن حدای نکرده باید گرفته بودن