2821
2789
عنوان

روزه میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 201 پست
اره بابا اینا حرفه کسی که اعتقاد داشته باشه برای اعتقادش دنبال بهونه نیست 

منم همینارو میبینم زورم میاد.با اینکه میدونم الان من اینو بگم همه میخورنم اما میگم که این مفهومو برسونم.

نگرفتم نگرفت من به نحوی امر به معروف خودمو کردم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
منم همینارو میبینم زورم میاد.با اینکه میدونم الان من اینو بگم همه میخورنم اما میگم که این مفهومو برس ...

خدایی دیگه حرفی واسه گفتن ندارم حجتو تمام کردی😑

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدایی دیگه حرفی واسه گفتن ندارم حجتو تمام کردی😑

پاک بمیرم انشالله😂😂😂😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

من واقعا خودم میگم هیچ بهونه بیخودی واسه روزه نگرفتن قابل قبول نیست حتی الان که میگن کروناعه نگیرید 

ولی باردار بودن فقط به خود ادم مربوط نیست پای یه بچه درمیونه که ممکنه با ندونم کاری مادر ضربه بخوره

ولو یه آسیب خیلی کوچیک

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
انشالله به سلامت زایمان کنی حرف گوش نمیکنی که ولی اگر دیدی ذره ای داری اذیت میشی حتما روزتو بخور&nbs ...

مرسی😍🥰

نه اذیت بشم و قبل اذون ظهر باشه میخورم.

مرسی❤️

کم خونی مینور ارثیه ربطی به خوردن ونخوردن نداره

جالب اینجاس ک اون دوتا بچه هاش ک روزه نمیگرفت هیچ مشکلی ندارن و رنگ زرد نیستن! نوعی از ارث از شکم مادر میاد دیگه

الانم آدمیه ک اگه بهش بگن مقصری گردن نمیگیره

اینجور آدما خودخواهم هستن ادای مسلمون درمیارن فقط

وقتی دکترم میگه یه روز درمیون بگیر مشکلی نی و دور و برمم کلی آدم روزشونو گرفتن و بچشونم سالمه چی؟؟

دکتر هر شخصی خودشه! پزشکای الانم ک قربونش برم چقدر ناب و متبحرن

همون فنجون آب هم بخوری هرساعت اکسیژن رسانی ب جنین افزایش پیدا میکنه خواهرم.

جالب اینجاس ک اون دوتا بچه هاش ک روزه نمیگرفت هیچ مشکلی ندارن و رنگ زرد نیستن! نوعی از ارث از شکم ما ...

شما از دکتر هم بپرسی مینور ارثیه حالا کسی که نمینونه بچه ضعیف بشه فرق داره زن عموتون یا عموتون شاید یکیشون مینور هست. قبلنا که ازمایش ازدواج نبود چندساله شدیدا سخت میگیرن من هرکدوم دوستام یا اشناها مینور بودن توخانواده شون چندمورد داشتن ولی اصلا هم زرد نیستن برای ازمایش ازدواج‌ بعضباشون فهمیدن

یا رب العالمین

بلی ولی سحری میخورم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

اگه اون بالایی اراده کنه قوی ترین سیستم ایمنی هم داشته باشی کرونا رو میگیری اعتقادت قوی باشه با این نصف ماهی که مونده روزه گرفتن هیچ بلایی سرت نمیاد

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
چند ماهته؟

وارد ۲۸ هفته شدم