2777
2789
عنوان

کرونا😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 33 پست

من و همسرمم گرفتیم من گرفتم دوروز بعدشم همسرم ،واقعانم نمیدونیم چجوریی گرفتیم چون بشدت رعایت میکنیم😐😐

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا از سرشب چند بار گریه کردم دو تا بچه کوچیک دارم میگم اگه زبونم لال من طوریم بشه اونا چی میشن😔😔

عزیزم اگرم گرفته باشی ازنوع خفیفش هست

همه ک میگیرن بالاخره نگران نباش

منم یکم گلوم گرفته ی چیزی میخورم عمل بلع اذیت میکنه یکم انقد تو این نت از سرطان نوشته ک من ترجیح مید ...

ادم تو گوگل چیزی و سرچ کنه اززندگی ناامید میشه😂🤦

خدا نکنه عزیز دلم الهی ب حق جدم سال های سال بمونید برای هم و خدا دسته گلاتو حفظ کنه

خدا از زبونتون بشنوه توروخدا هرکی این تاپیکو میخونه یه صلوات یا حمد بخونه برا من تا خوب شم

تو که خود خود جهششی اصلا😂😂

همونو بگووووووو

تاپیک قبلی گفتم که شوهرم میگه کرونا با تو کیف میکنه هی میره و میاد

دیگه سوژه شدم ب خدا

ولی خارج از شوخی از بس سیستم ایمنی بدنم ضعیفه و فشارم همیشه ۷ و ۸ هستش

ادم تو گوگل چیزی و سرچ کنه اززندگی ناامید میشه😂🤦

وای اخ گفتی ینی همع چیو میگ سرطانع😐😐

سردرد دل درد گلو درد خارش بدن یا حتی جوش 😐😐😐😐😑😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خدا لنت کنه گوگلو 

حساسیت که دارم ولی بخاطر سرفه هامه که ناراحتم آخه شوهرم هم از دیروز صداش گرفته

والا من پارسال اینطوری شدم ترسیدم فکر کردم کروناست خودمو قرنطینه کردم اما تا ۲ ماه سرفه میکردم فقط علایمی نداشتم. دوباره امسالم همینطور شدم هی سرفه میکنم دیگه بیخیالش شدم چون دیدم انگار برنامه هر سالمه. البته کسی از اطرافیانم مثل من نمیشه

همونو بگووووووو تاپیک قبلی گفتم که شوهرم میگه کرونا با تو کیف میکنه هی میره و میاد دیگه سوژه شدم ب ...

بخدا همیشه میگم کرونا باشه هر کسی هم میخواد بگیره بگیره فقط خفیف بگیره مثل یه سرماخوردگی رد کنه بره. سبک گرفتنش دردی نیست واقعا و استرسی نداره

وای اخ گفتی ینی همع چیو میگ سرطانع😐😐 سردرد دل درد گلو درد خارش بدن یا حتی جوش 😐😐😐😐😑😑😑 ...

منکه دیگه خیلی وقته چیزیو توگوگل پیگیری نمیکنم😂😂🤦

من هر بار گرفتم برام‌مثل مرگ‌بود بدن درداش و سرفه هاش و نفس تنگی هاش

ای بابا انشالله که این دفعه سبک باشه. پسر دایی من گرفت فقط یه روز بدن درد خفیف داشت. اینطوری خیلی خوبه