2777
2789

واسه تو دیر نیست ولی به نظرم واسه شوهرت زوده.مردا تا 25 سالگی به بلوغ و ثبات عقلی نمیرسن

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا کلاس رفتی عزیزم 

📚 یک جرعه آگاهی

یکی از مادرها این جملات رو از پیجی  که خواهرشوهرشون فرستادن ، فرمودن:

اینااااااا چی میگننن خانوم پاکدامن من که روانشناس نیستم تو کلاس شما خیلی چیزا دستم اومده اون وقت اینا متخصص کودکن ؟؟؟؟؟ متاسفم برای چنین پیجهایی خانوم پاکدامن واقعا شما کجا و آموزشهای شما کجاااااا علنا نوشته بچه رو تهدید کنید که تنبیه میشه کاش همه روانشناسا مثل شما بودند کاشششششششششش خانوم پاکدامن به والله بچه من  به لطف آموزشهای شما و درکی که دارم از دنیای روانیش  نه کسی رو میزنه نه ازار داره همه بچه ها دوسش دارن عصبانی که میشه با روشهای شما که پیش میرم میشه  اسفند رو اتیش خدا رو هزاران مرتبه شکر که سر راه من شما هستید نه اینها

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

پدر و مادرها نباید کتک زدن و دعوا را به فرزندشان بیاموزند چراکه خشونت روش خوبی برای حل مشکلات نیست و لازم است این مسئله را کاملا به کودک فهماند. به او یاد دهید کتک زدن دوستان نه تنها کار درستی نیست، بلکه می تواند خطرناک هم باشد. نباید سیلی را با سیلی جواب داد حتی اگر فرزند شما خشن است و عادت به زدن دوستانش دارد،

😱😱😱😱بهتر است او را تهدید کنید که در صورت تکرار این عمل، تنبیه خواهد شد😱😱😱😱😱

😀خیلی خوشحالم آموزشهام  در حدی هست که والدین محترم ،دیگه خودشون میتونن نقد کنن چی درسته و چی غلط حداقل  همین چند ده نفر تفکر انتقادی دارن درباره مباحث تربیتی
کاملا راه درست و غلط رو تشخیص میدن.

https://chat.whatsapp.com/LdhlpLTxKyvLvRLI7X83ex