الان با هزار دلهره درخواست طلاق توافقی اینترنتی دادم شوهرم باورش نمیشد دلم آشوبه بخاطر بچم یحورایی اونم تو این تصمیم روش اثر داره میخوام بپرسم بعد از ثبت درخواستم چی میشه مرکز مداخله چیه برامون نامه میاد یا تماس با مرکز مداخله هم نتی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
شوهرم فکر میکنه مثل همیشه که گفتم درخواست دادم اینبار هم الکی گفتم ولی دیگه من نمبخوامش خستم
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول ازهمه سامانه ثنا بایدثبت نامکنی بقیش همش پیامک میادواست
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اول ازهمه سامانه ثنا بایدثبت نامکنی بقیش همش پیامک میادواست
عه یعنی این کاری که کردم الکی بود پس چرا نوشت هنگام مراجعه به مرکز مداخله کارت شناسایی اجباری هست
بخاطر دخترم میخام بیشتر جدا شم یه بابای تنبل بیخاصیت داره که همش خابع رانندگی هم بلد نیست خرج زندگی نمیکنه من همش خرج میکنم
چی شده که میخوای جدا شی؟؟؟ اگه جز خیانت هر چیزی خست جدا نشووووووو
نبود روابط زناشویی و پور ن دیدن شوهرم بحث ها وفحش های لفظی مداوم