2777
2789

عالیه 

بچه هام همبشه استقبال می کنن

با یه دونه مرغ کامل درشت کلللی کالباس درست میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه دوست داری برات بزارم دستورشو 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اگه دوست داری برات بزارم دستورشو 

من با اجازه اسی میگم بزار بزار

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

میشه بزارین؟😍

حتما

مرغ بدون پوست و بدون  استخوان و بدون چربی یک کیلو گرم

سیر 5 حبه

ارد سفید 5 قاشق غ

شیر خشک 100 گرم

زرده تخم مرغ 3 عدد

یخ 6 تکه

سس خردل یک قاشق سوپخوری

روغن مایع دو قاشق سوپ خوری

پودر تخم کرفس نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

زنجبیل نصف قاشق چایخوری

هل ساییده نصف قاشق چایخوری

جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

پودر اویشن نصف قاشق چایخوری

نمک یک و نیم قاشق مربا خوری

پسته تازه و قارچ ریز و هویج نیم پز شده به دلخواه

🥕🥕🥕

مرغ چرخ شده را درون یک کاسه میریزیم

سه بار با سیر مرغ را چرخ میکنیم

زرده تخم مرغ رو اضافه کنید

شیر خشک رو اضافه کرده

ادویه جات رو هم اضافه میکنیم

آرد را هم الک میکنیم اضافه میکنیم

سس خردل رو هم اضافه میکنیم

خرده یخ رو هم اضافه میکنیم با دست یا غذاساز مواد رو مخلوط کنید

روغن مایع رو هم حین ورز دادن اضافه میکنیم و خوب مخلوط کنید

قارچ تفت داده شده، هویج نیم پز شده و پسته رو اضافه کنید

یه سلفون پهن میکنیم کف دستمون رو خیس کنید به صورت استوانه شکل بدید

طوری که مواد میانی لبه ها نیاد

مواد رو لای سلفون میپیچیم

لبه سلفون رو میکشیم روی سلفون

با دو دست های لبه سلفون رو میگیریم

رولش میکنیم تا انتهای سلفون

دو طرف رول رو مثل شکلات میپیچیم با نخ میبندیم

خیلی میپیچیم که مواد بهم بچسبه

نباید توش هوا باشه

که هوا باعث بشه بینشون فاصله بیفته

با دو دستمون دو طرف رول را میگیم روی یک سطح صاف به صورت عقب جلو میبریم که مواد منسجم بشه

بعد داخل یک قابلمه اب ریخته میذاریم به جوش بیاد

مواد کالباس که لای سلفونه رو لای فویل میپیچیم

که اب نفوذ نکنه توش

بعد میندازیم توی ابجوش دو ساعت بمونه بپزه

حداقل ۱۲ ساعت داخل یخچالل بزارید و بعد نوش جان کنید

https://t.me/joinchat/AAAAAEQM87SXQx99AUnAtQ

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
طرز تهیه کالباس خانگی موادلازم.:سینه مرغ بدون استخان 1عددمتوسط سیر3حبه زرده تخم مرغ1عدد اردزرت 1 ...

من همیشه با همین دستور درست می کنم عالیه

من همیشه با همین دستور درست می کنم عالیه

راستی یادم رفت بگم 

سینه ی خالی خوب نمیشه 

یه مرغ کامل رو استخونش رو جدا کنید 

این دستور همیشگیمه

ببخشید اون اشتباه شد 

بهار:
‌🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸

#کالباس_خونگي

مواد لازم کالباس :
مرغ : ۱ کیلو ( بهتر است هم از سینه و هم از ران مرغ استفاده شود )
سیر : ۵ حبه
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
آرد : ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع : ۳ قاشق غذا خوری
مواد لازم ادویه کالباس :
نمک : ۱و ۱/۲ قاشق سوپخوری
فلفل : ۱/۲ قاشق مرباخوری
دارچین : ۱/۴ قاشق مرباخوری
میخک : ۳ پر
جوز هندی : ۱/۴ قاشق مرباخوری
آویشن : ۱/۲ قاشق مرباخوری
هل : ۱/۲ قاشق مرباخوری
زنجبیل : ۱/۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کالباس  :
ابتدا مرغ را به همراه سیر سه بار چرخ میکنیم وسپس آرد را را مواد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم
حال ادویه ها را با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنبم و باز ورز میدهیم
سپس زرده ها را به مواد اضافه کرده  و در آخر روغن را اضافه میکنیم
مواد را آنقدر ورز میدهیم تا حالت خمیری بگیرد  و به ظرف نچسبد
حال موا را بر روی یک ورق آلومینیومی بسیار نازک پهن میکنیم یا سلفون پهن میکنیم و برای این مرحله میتوانید وسط کالباس هویج و قارچ و پسته بریزید که من فقط هویج ریختم
و با کمک ورق آلومینیومی کالباس را رول میکنیم
و سپس به خوبی ورق الومینیوم را دور کالباس میپیچیم بهتر است سه لایه ورق آلونیوم دور کالباس بپیچید تا هنگام پخت آب به هیچ وجه به داخل آلومینیوم نفوذ نکنه
حال یک قابلمه را آب میکنیم و میگذاریم تا آب جوش بیاید و سپس کالباس ها را درون اب میگذاریم بهتر است آب دو سانت روی کالباس باشد تا اگر آب بخار شد باز هم کالباس در داخل آب باشد اگر دیدید کالباس روی آب میایستد یک بشقاب نشکن روش بزارین تا داخل آب برود
و یک ساعت زمان بدهید تا کالباس پخته شود شما میتوانید کالباس را بخار پز هم بکنید سپس از آب در بیاورید کالباس ها را به مدت ۱۲ ساعت در داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد حال کالباس را از داخل آلومینیوم بیرون بیاورید و برش دهید.
کالباس خونگی شما آماده هست و میتونید سرو کنید

بزرگترين كانال آشپزى تلگرام 👇🏻

@fanemehmani

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃