2777
2789
عنوان

قهر

274 بازدید | 22 پست

با شوهرم سر اینکه دیر پیامام رو میخونه تو واتساپ چهار روز پیش قهر کردم اصلا زنگ نمیزنه پیام هم نمیده دلم تنگ شده واسش،ولی دوست ندارم من جلو برم چون حق با منه ، چکار کنم ؟؟؟ شوهرم راننده هست ...

اصلا نریا خیلی ضایست

اونم چقدر بی تفاوته ایشش

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز چه توقعی داری ها بند خدا راننده شما جاشون نیستین رانندگی از هر کاری سخت تره 

ادم وقت سر خاروندن نداره تو براش زنگ بزن بعد توقع پیام واتساپم داری تو رو خدا دست از بچه بازی بردارین 

تو زندگی فقط جای یه فسقلی  
خب اون لحظه جایی بود و درحال رانندگی نبود 

عزیزم والله سخته یکم درک‌کن‌عزیزم تو براش زنگ بزن چی میشه اصلا هم کوچیک نمیشه اتفاقا شعور خودتو نشون میدی 

نه دوتا بچه هم داریم

خوب بابا عزیزم مردا خدایی به فکر سیر کردن شکم زنه وبچه هستن بد قهر کردن شما میدونی چه حالی بهشون دست میده تو زنگ بزن والله ما هنوز بچه نداریم شوهرم زیاد حوصله پی ام بازی نداره من حرف میزنم اون زنگ میزنه 

وای من نمیدونم این مادرشوهرها تا کی میخوان دخالت کنن ...

باردارم بودما 

ولی همسرم سه روز دستو پاهامو ماچ میکرد ولی من قلبم گرفته بود ازش 

شما هم محل نده بالااخره میاد برای اشتی نقطه ضعف نشون بدی دیگه رنگ منت کشیو نمیبینی مغرور میشه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
عزیزم والله سخته یکم درک‌کن‌عزیزم تو براش زنگ بزن چی میشه اصلا هم کوچیک نمیشه اتفاقا شعور خودتو نشون ...

حداقل یه زنگ نمیزنه احوال بچه 40 روزشه رو بپرسه من هیچی ...اصلا دوست ندارم خودم کوچیک کنم 

حداقل یه زنگ نمیزنه احوال بچه 40 روزشه رو بپرسه من هیچی ...اصلا دوست ندارم خودم کوچیک کنم 

خر جور خودت میدونی زن وشوهر یعنی چی تو زندگی چیزی به اسم کوچیک‌کردن نیست