2777
2789
عنوان

🧲۴ قانون جذب🧲

103 بازدید | 4 پست

🦋هر چیزي را که مرتبا تمرین کنید تبدیل به یک عادت جدید می شود . شما می توانید رویکرد ها ، توانایی ها و کیفیات خوشبختی و موفقیت را در خود بپرورانید ، به این صورت که قوانین موفقیت را براي خود آنقدر تکرار کنید تا جزئی از شخصیت شما شوند.

🦋دنیاي پیرامون شما تصویري از دنیاي درون شماست . تصاویر ذهنی که به آن مشغول هستید افکار ، احساسات و رفتار شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

هر چیزي که به روشنی و با تمام وجود تجسم کنید نهایتا در زندگی شما به واقعیت می پیوندد.

🦋افکار و احساسات شما تعیین کننده ي اعمال شماست و اعمال شما نیز به نوبه ي خود تعیین کننده ي افکار و احساسات شماست.

اگر برخوردي مثبت ، خوشایند و خوش بینانه داشته باشید ، فردي مثبت ، خوشایند و خوش بین خواهی بود

🦋هر گفته اي تاثیري به جا می گذارد . وقتی چیزي را با حالتی سرشار از احساس به خودتان می گویید ، افکار ، ایده ها و رفتارهایی هماهنگ با همان کلمات بوجود می آید. (چه مثبت و چه منفی)

پس فقط راجع به چیز هایی فکر کنید که طالب آن هستید و راجع به آنچه که طالب آن نیستید فکر نکنید.

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙

نخوندم کامل چی نوشتی ولی کلا از کسایی که تاپیک قانون جذب میزنن خوشم میاد

البته بشرطی که از راه درستش یاد بدن  

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ حالا هی درخواست بده و مزاحمت ایجاد کن بدبخت این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🔰پنج جمله کلیدی از جوئل اوستین:

۱-  من مالک هیچکس نیستم و نمی‌خواهم رفتارهای دیگران را کنترل کنم

من فقط مسئول رفتارهای خودم هستم

۲- تنها چیزی که وجود دارد رفتار من است، من هستم که با رفتارم به رفتار دیگران جهت می‌دهم

۳- من فقط اجازه دارم به دیگران اطلاعات بدهم و در نهایت هر فرد خودش تصمیم می‌گیرد

۴- تنها مشکلاتی که برای مدت طولانی با انسانها می‌ماند مشکلات عاطفی است

۵- گذشته‌ی من امروز را ساخته است اما من حق ندارم در گذشته بمانم و به خاطر شکست‌هایم خودم را سرزنش کنم.

نخوندم کامل چی نوشتی ولی کلا از کسایی که تاپیک قانون جذب میزنن خوشم میاد البته بشرطی که از راه درست ...

❤❤مشاور مدرسم فرستاد منم گذاشتم اینجا