2777
2789
عنوان

💎انگیزشی💎

71 بازدید | 5 پست

🦋انگیزشی🦋

💐اگر بتوانى همواره در زمان حال بمانی

آدم شادی هستی.

آن وقت می‌فهمی که در صحرا

زندگی هست، آسمان ستاره دارد.

پرنده ها آواز مى خوانند و

زندگی جريان دارد.

زندگی یک جشن است✌🏼

جشنی عظیم

تا زمانى كه در لحظه‌ حال باشى

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙

برای داشتن حس خوب:

۱- به داشته هایت توجه کن. هر چند کم باشد،مثلا همان پول کمی که داری یا خانه کوچکی که داری.

۲-بابت داشته هایت شکر گزار باش. نگو این آن قدر کم است که شکر کردن ندارد.

۳-به کمبودهایت توجه نکن به بیماری ای که دارید به همسر بد اخلاقتان.وهر چیز دیگری از این دست. اگر توجه کنید باز هم مقدا بیشتری از آن دریافت میکنید.

۴-ویژگیهای خوبتان راببینید مثلا مهربانید باهوشید.وهر چیز دیگری که به شما احساس خوب میدهد...

🦋🍂

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر عادتی در ابتدا مانند یک نخ نازک است.

اما هر بار که یک عمل را تکرار می کنیم ما این نخ را ضخیم تر می کنیم و با تکرار عمل نهایتاً این نخ تبدیل به طناب ضخیم و بلندی میشود که برای همیشه به دور فکر و عمل ما می پیچد.

مراقب طنابهایی که میسازیم باشیم

⁣🍃چند توصیه برای داشتن روحیه شاد:

⁣احساس واقعی خود را بیان کنید:

⁣وقتی منکر احساس خود می‌شوید، داستان‌هایی را در ذهن خود می‌سازید که موجب عصبانیت‌تان می‌شود و جز ایجاد آشفتگی و درگیری فکری در زندگی کاری و شخصی، هیچ سود و منفعتی برای‌تان ندارد. اما ⁣وقتی به‌زبان می‌آورید که چه احساسی دارید، حس بهتری را تجربه می‌کنید.

برخی کارها را برای دل خودتان انجام دهید:

⁣گاهی انسان این‌قدر درگیر کار و گرفتاری‌های روزمره می‌شود که خودش و نیازهای روحی‌اش را فراموش می‌کند. وقتی را به استراحت و ورزش اختصاص دهید، خودتان را به یک وعده غذای خوشمزه دعوت کنید یا کاری را انجام دهید که حس خوبی به شما بدهد.

⁣به دیگران کمک کنید:

هر وقت احساس ناراحتی، بی‌پناهی و درماندگی می‌کنید، راهی را برای کمک به دیگران پیدا کنید. کمک‌کردن به دیگران باعث می‌شود کمتر روی مشکلات و گرفتاری‌های خود تمرکز کنید. در نتیجه، حس بهتری را تجربه خواهید کرد و غرق مشکلات و درگیری‌های شخصی و فردی خود نمی‌شوید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز