6ماهه ک بخاطر بارداریم و کرونا هیچ جا نرفتیم تو شهر غریبیم از خونواده هامون دوریم دیگه تو خونه دارم از تنهایی دیونه میشم دلم لک زده واسه اینکه یه نفر بشینه کنارم یه دل سیر باهاش حرف بزنم شوهرمم یا سرکاره یا خوابه یا تو گوشیه 😭😭😭😭💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
همه اینیم جانم .توبارداری همسرت توگوشی چیکارمیکنه یکم درکت کنه
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همه اینیم جانم .توبارداری همسرت توگوشی چیکارمیکنه یکم درکت کنه
از نظر کار و اینا خیلی کمکم میکنه همه ی کارای خونه با خودشه نمیزاره هیچ کاری بکنم اما از نظر روحی داغونم اصلا برام وقت نمیزاره همش سرش تو گوشیه چیزی هم بگم میگه اینطور نیست تو اینجوری حس میکنی😔💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
امشب نشستم یه دل سیر گریه کردم تا کی تحمل کنیم دیگه😭💎
خب عزیزم ما هم دوستاتیم از نوع مجازی هر چقدر دلت میخواد صحبت کن قول میدم گوش بدم 😆
عزیزمی تنها سرگرمیم شده همین نی نی سایت وگرنه تا الان ک سر ب بیابون گذاشته بودم🌹💎
خوب عزیزم اگه میدونی خانوادت سالم خیالت راحته برو یه چند روز بمون حال و هوات هم عوض
راهمون خیلی دوره بخاطر بارداریم مسافرت برام خطر داره بابام هم چن روزه کرونا گرفته😓💎
منم پارسال شهریور رفتم شهرستان دیگه نرفتم دلم تنگ شده منم دایم خونه هستم حوصله ام سر رفته کاش یه شغلی داشتم خیلی حوصله ام سر میره . منبستنی میخرم کد قرعه کشی رو ارسال میکنم تا شاید دری باز بشه یه پولی دستم بیاد کار دیگه ای انگار بلد نیستم خیلی خسته شدم از بیکاری و کرونا .
با شوهرت اخرشبا ک خلوته یکم برو پیاده روی ماسکم بزن چیزی نمیشه
شوهرم با من بیاد پیاده روی پس کی با گوشی بازی کنه😓😢💎
از نظر کار و اینا خیلی کمکم میکنه همه ی کارای خونه با خودشه نمیزاره هیچ کاری بکنم اما از نظر روحی دا ...
بچه دنیا بیاد اینقد وقتت پرشه تنهایی هم درمیای .باور کن منم دارم دق میکنم
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم