2777
2789
عنوان

چاره ای ندارم 😆

97 بازدید | 8 پست

پول ندارم !!!!! ندارم مثل دخترای هم سن و سالم ازین مانتو جدیدا بخرم مانتوهام مال صدسال پیشه ازین ساده هاس اصلا لباس ندارم . یدونه لباس خوب ندارم ۱۸ سالمه اما مثل ابتدایی هاس قیافم . دلم میخاد برم به خودم برسم عمل کنم ژل بزنم لوازم آرایشی بخرم موهامو خوشگل کنم ناخن بکارم لباسای جدید بخرم اما ندارم . پدرم سالی هزارتومنم بهم نمیده جیبم خالیه همیشع 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خودت کار کن 

اگر بیرون هم نمیزاره بری تو خونه کار کن

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
نه باید برم فروشندگی با صدنفر لاس بزنم واسه ماهی ۵۰۰ تومن البته توهین نباشه همه اینطور نیستن . کار د ...

منشیه چیزی،بعدم همه جااینجوری نیست من خودم کاراولم فروشندگی بود تویه بوتیک زنونه صاحبکارم خیلی آدم محترمی بود

بنظرم کارکن وچیزایی که میخوای واسه خودت بگیرمنتظرخونوادت نمون

منشیه چیزی،بعدم همه جااینجوری نیست من خودم کاراولم فروشندگی بود تویه بوتیک زنونه صاحبکارم خیلی آدم م ...

از کجا ؟ آخه من کسی رو نمیشناسم . تو محلمون کسی کار نمیکنه همه دخترا ودوستام قروفری ان خجالت میکشم

از کجا ؟ آخه من کسی رو نمیشناسم . تو محلمون کسی کار نمیکنه همه دخترا ودوستام قروفری ان خجالت میکشم

گلم تودیواربگرد 

برو مرکزشهر بالاخره یه جا آگهی استخدامی چیزی زدن 

یابه دوست و آشنابگواگه کسی جایی روسراغ داره معرفیت کنه 

عزیزم خجالت نکش برودنبال کار پول جمع کن کارایی که دوست داری انجام بده مطمئن باش ازاوناهم خوشکل ترمیشی🤭