nik_gol مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 6352 عنوان چاره ای ندارم 😆 97 بازدید | 8 پست پول ندارم !!!!! ندارم مثل دخترای هم سن و سالم ازین مانتو جدیدا بخرم مانتوهام مال صدسال پیشه ازین ساده هاس اصلا لباس ندارم . یدونه لباس خوب ندارم ۱۸ سالمه اما مثل ابتدایی هاس قیافم . دلم میخاد برم به خودم برسم عمل کنم ژل بزنم لوازم آرایشی بخرم موهامو خوشگل کنم ناخن بکارم لباسای جدید بخرم اما ندارم . پدرم سالی هزارتومنم بهم نمیده جیبم خالیه همیشع 1400/02/09 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirinekyan عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 294 هر چی دیر تر ژل بزنی بهتره آقا اکانت اصلیم رو تا ۶ شهریور تعلیق کردن ، این رو اصلا استفاده نمیکردم الان مجبورم بیام من همون shirinn07 هستم🥴
zmhmdkhny عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 6068 خودت کار کن اگر بیرون هم نمیزاره بری تو خونه کار کن #پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️ آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود ناشناس:🌱 https://harfeto.timefriend.net/16537800050671
nik_gol مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 6352 نمیشه خودت کارکنی؟ نه باید برم فروشندگی با صدنفر لاس بزنم واسه ماهی ۵۰۰ تومن البته توهین نباشه همه اینطور نیستن . کار دیگه با مدرک دیپلم واسه من نیست
marmar2375 عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 544 نه باید برم فروشندگی با صدنفر لاس بزنم واسه ماهی ۵۰۰ تومن البته توهین نباشه همه اینطور نیستن . کار د ... منشیه چیزی،بعدم همه جااینجوری نیست من خودم کاراولم فروشندگی بود تویه بوتیک زنونه صاحبکارم خیلی آدم محترمی بودبنظرم کارکن وچیزایی که میخوای واسه خودت بگیرمنتظرخونوادت نمون
he_mi عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 5874 برو وردست یه خیاط ماهر وایسا هم کار یاد بگیر هم درامد داشته باش هم هرلباسی که دوست داشتی بدوزو بپوش
nik_gol مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 6352 منشیه چیزی،بعدم همه جااینجوری نیست من خودم کاراولم فروشندگی بود تویه بوتیک زنونه صاحبکارم خیلی آدم م ... از کجا ؟ آخه من کسی رو نمیشناسم . تو محلمون کسی کار نمیکنه همه دخترا ودوستام قروفری ان خجالت میکشم
marmar2375 عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 544 از کجا ؟ آخه من کسی رو نمیشناسم . تو محلمون کسی کار نمیکنه همه دخترا ودوستام قروفری ان خجالت میکشم گلم تودیواربگرد برو مرکزشهر بالاخره یه جا آگهی استخدامی چیزی زدن یابه دوست و آشنابگواگه کسی جایی روسراغ داره معرفیت کنه عزیزم خجالت نکش برودنبال کار پول جمع کن کارایی که دوست داری انجام بده مطمئن باش ازاوناهم خوشکل ترمیشی🤭