کمر درد موقع خوابیدن ،درد زیر شکم، درد رون پا و تیرکشیدن داخل واژن دارم
کسی بوده که اینطوری باشه و چیکار کردید که جفتتون بره بالا لطفا کمکم کنید
خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
با افزایش سن بارداری خودش میره بالا فقط هفته های اول باید مراقب باشی
الان 1۳هفته ام خطر ناکه کار خاصی انجام نمیدم فقط ی غذا میپزم همین
خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
هر چه رحم بزرگتر بشه جفتم میکشه بالا تا سونو آنومالی استراحت و بیشتر کن چیزای سنگین حتی هل هم نده پل ...
مرسی عزیزم
با افزایش سن بارداری خودش میره بالا فقط هفته های اول باید مراقب باشی
ممنون عزیزم