2821
2789
عنوان

جفت پایین

1870 بازدید | 8 پست

بچه ها من جفتم پایینه 

کمر درد موقع خوابیدن ،درد زیر شکم، درد رون پا و تیرکشیدن داخل واژن دارم 

کسی بوده که اینطوری باشه و چیکار کردید که جفتتون بره بالا لطفا کمکم کنید 

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با افزایش سن بارداری خودش میره بالا فقط هفته های اول باید مراقب باشی

الان 1۳هفته ام خطر ناکه کار خاصی انجام نمیدم فقط ی غذا میپزم همین

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
الان 1۳هفته ام خطر ناکه کار خاصی انجام نمیدم فقط ی غذا میپزم همین

هر چه رحم بزرگتر بشه جفتم میکشه بالا تا سونو آنومالی استراحت و بیشتر کن چیزای سنگین حتی هل هم نده پله اصلا حموم زیاد نمون تا ایشالا بره بالا 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
هر چه رحم بزرگتر بشه جفتم میکشه بالا تا سونو آنومالی استراحت و بیشتر کن چیزای سنگین حتی هل هم نده پل ...

مرسی عزیزم

فقط استراحت کن دراز بکش زیر پاهات بالشت بزار

ممنون گلم

با افزایش سن بارداری خودش میره بالا فقط هفته های اول باید مراقب باشی

ممنون عزیزم