2777
2789

يخچال

لباسشويي

ظرف شويي

غذا ساز

چاي ساز

ساندويچ ساز

قهوه ساز

توستر

چرخگوشت

ماكروفر

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیتگی به خودت داره 

ببین چی بیشتر نیازت میشه مثلا یکی از پلوپز استفاده نمیکنه یکی هر روز استفاده میکنه 

ولی بنظرمن باتوجه به نیاز خودم

پلوپز

غذاساز  میکسر

اسپرسوساز

ابمیو گیر

گوشتکوب برقی

فر برقی

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

یه ۳ کاره بگیر ابمیوه گیر و مخلوط کن و آسیاب داشته باشه

یه پلوپز بگیر . خیلی شلوغش نکن چون من خودم خیلی گرفتم بدون استفاده موند .من هواپز و چای ساز و ساندویچ ساز و خیلی چیزای دیگه گرفتم

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

اول نگاه به جیبت بنداز چرا چون مشخص میکنی که برا پولت برنامه ریزی کنی که چی بخری چه مارکی بخری که بودجت برسه 

دوم شاید من جارو شارژی خیلی به کارم بیاد اما شما اصلا استفاده نکنی و ازکاراییش  خوشت نیاد 

سوم باید اول چیزایی که فک میکنی خیلی اولویت دارنا بخر کیفیتا به کمیت ترجیح بده حالا میشینی یه لیست از چیزایی که میخوای مینویس و طبقه بودجت برنامه ریزی میکنی به هنین اسونی

من همه رو میگیرم اصلا نمیتونم فکرشو کنم یکیش رو بخوام حذف کنم احساس میکنم همشو استفاده میکنم داشته باشم

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!

اگه اهل پختن شیرینی و دسر هستی حتما گوشکوب برقی و خردکن و همزن هم بگیر

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

بستگی به سبک زندگیت داره.بعضی از لوازم برقیا واسه همه استفاده نمیشه.لوازم برقیای خودم، جارو برقی.تلویزیون.یخچال.ماشین لباسشویی.ماشین ظرفشویی.اتو پرس.بخارشو که زیاد بکارم نیومد.غذاساز.پلوپز،چرخ گوشت،همزن کاسه ای،گوشکوب برقی،آبمیوه گیری،چایی ساز،چرخ خیاطی،پنکه

حالا بهت بگم که لوازمتا با دقت بخر بازم میگم کیفیت مهمه ن کمیت اب میوه گیری اسیاب و مخلوط کن هرکدوم جدا با مارکای خوب یخچال ایرانی الکترولستیل خوبه خارجی هیتاچی که گرونه البته مارکهای بوش بیشتر فیک هست توبازار اگه اصلش گیرت اومد هرچی بخری ضرر نمیکنی ظرفشویی دونفره 6 نفره بدرت نمیخوره چرا که واسه دوتا بشقشاب قاشق ارزش نداره مس دوازده نفره الجی پیشنهاد میکنم چرخ خیاطی اگه حرفه ای نیستی معمولی بردار اتو پرس خوبه ولی ن براهمه لباسا میتونی میزشا با میز چرخ یکی برداری تلویزیون سامسونگ خوبه بیشتر به سالن توجه کن یعنی دکور سالن از اشپزخونه حتی واجبتره که چه چیزی بردار متناسب زیبا و شیک با فرش و پرده ترکیب بشن وسایل سفید بیشتر تو چشم میزنن ولی خوب بیشترم کثیف میشن و بعده ها ممکنه زرد بشه ولی سیلور شیک تره قابلمه المانی mjs رو پیشنهاد میکنم لباسشویی سامسونگ و الجی هم خوبه