2777
2789
عنوان

تب کردم

161 بازدید | 10 پست

من دو هفته پیش علایم داشتم رفتم دکتر گفتن نود درصد کروناست چند روز خوب بودم دوباره علایمم برگشت دوباره رفتم دکتر این بار گفتن صد در صد کروناست چون برگشت علائم داشتی رفتم‌ بهداشت تست دادم وای اوضاعه بهداشت خیلی بد بود همه آدم ها نزدیک به هم اصلا یه وضعی جواب تستم منفی شد 

بردم دکتر گفت منفیه کاذب داره احتمال کرونا داشتنت زیاد

الان یک هفته از بهداشت رفتنم میگذره الان تب کردم و دوباره سردرد دارم 

در صورتی که دکتر گفت دو هفته ای خوب میشی 

الان حس میکنم نداشتم رفتم بهداشت تازه از اونجا گرفتم 

چه گیری افتادم بخدا

من امروز سردرد داشتم و ته گلوم کمی میسوزه.الان کمی درد میکنخ نکنه کروناس. چند روز پیش سرمو سرما دادم امیدوارم از اون باشه. باردارم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزیزم اگر کارمند نیستید و نیازی به مرخصی استعلاجی ندارید چرا میرید تست میدید؟ 

وقتی خودتون مشکوک هستید به اینکه کرونا دارید ، شک رو بزارید به قطعیت و مراقب باشید. 

فقط زمانی به بیمارستانذو دکتر مراجعه کنید که خدای نکرده علایمتون شدید شد. 

الان همون مراکز بهداشت از آلوده ترین مکان ها هستند و اگرم کرونا نداشته باشید قطعا مبتلا میشید

نه... انشالا که نیس ذهنتو درگیرش نکن... بهش فک نکن...

مرسی عزیزم . خدا کنه. از صب دپرسم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
دو هفته خودت رو قرنطینه کن،دارویی که دکتر میده استفاده کن،توی روزنامه ها هم نوشته بود سی درصد جواب آ ...

بابا دو هفته قرنطینه بودم 

امروز قرنطینه ام تموم شد 

دوباره تب و سردرد و گردن درد و عطسه و آبریزش بینی دارم 

هزیزم اگر کارمند نیستید و نیازی به مرخصی استعلاجی ندارید چرا میرید تست میدید؟  وقتی خودتون مشک ...

دبیرم 

ولی ما چون آنلاین کار میکنیم باید بریم مدرسه چون نت قوی میخواد برای اونها باید تست میدادم 

دو هفته نرفتم از تو خونه کار کردم کلی هم سر بد بودن نت غر شنیدم الان هم بگم‌ دوباره دو هفته نمیام میگن کلا داره الکی میگه