2777
2789

دختر دار که بشم بهش یاد میدم اون از برادرش پایین تر نیست ، بهش میفهمونم همونقدر که برادرشو دوس دارم اونم دوس دارم ، بهش میگم اگر دلش گرفت میتونه بره بیرونو خوش بگذرونه ولی نباید از اعتمادم سو استفاده کنه درست مثله پسرم ، بهش یاد میدم کسیو از رو بدن یا صورتش قضاوت نکنه ،

من همونقدر که به پسرم اهمیت میدم به دخترمم اهمیت میدم .

برابری یعنی اگر برادر اون میتونه بره بیرونو خوش بگذرونه اونم میتونه بره

برابری یعنی ارثیه برادر اون هرچقد هست ارثیه اونم باشه .

برابری یعنی اگر‌برادر اون میتونه بخنده و استادیوم بره اونم میتونه بره

برابری یعنی اگر‌برادرش میتونه رشته مورد علاقشو انتخاب کنه و کسیم بهش چیزی نگه اونم میتونه .

برابری یعنی دخترو پسر در یه حدن و هیچکدوم بالاتر نیست.

شما برو تو کشور خارجی بگو تو کشور ما دختری که بره بیرون هرزس ولی پسری که بره بیرون خب نیاز داره تفریح کنه .

بگو دختری که سیگار بکشه لشو خرابه پسری که سیگار بکشه مردی شده بره خودش .

بگو دخترا حق ندارن استقلال داشته باشنو حتی رنگ لباس خودشونو انتخاب کنن ولی پسرا میتونن حتی با دوستاشون برن مسافرت .

بگو دخترا حتی نمیتونن گریه کننو خودشونو خالی کنن ، اگر یه قطره گریه کنن صدبار خانواده ازشون میپرسه چرا؟! و بهشون شک میکنه .

بگو دخترایی که بهشون تجاوز میشه و قربانین بهشون میگن خفه شو هرزه و با متجاوز کاری ندارن .

اگر ازت تست الکل نگرفتن صد در صد میندازنت تیمارستان .

#حماقت  #عقب_موندگی  زن_ستیزی# #برابری

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

👌👌👏

مشکل ما اول از هرچیزی وجود خانم های زن ستیز هست!

توی این سایت هم خیلی زیادن.. تا مشکل از ریشه حل نشه  این فرهنگ زن ستیزی پابرجا می مونه 

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متن خیلی منفبه احساس میکنم 

و اینکه قسمت سیگار رو قبول ندارم 

فرد معتاد معتاده ، دختر پسر ندارع

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
متن خیلی منفبه احساس میکنم  و اینکه قسمت سیگار رو قبول ندارم  فرد معتاد معتاده ، دختر پس ...

🌼

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

بعضی قسمتاش خوب بود ،ولی یه جاهاییشو قبول نداشتم

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

بعضی قسمتاش خوب بود ،ولی یه جاهاییشو قبول نداشتم

🌼