2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

والا من به این عددا کاری نداشتم

نمدونم

ولی یادش بخیر

چه ویار مزخرفی😓

ایشالا ۷ماه دیگم تواینجورمیگی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
چرا مگه نباید بدم؟

نه دیگه 

شما بارداری ، بتا برا فهمیدن بارداریه😐🤦🏻‍♀️

شما دو هفته دیگه قلبش تشکیل میشه چرا بتا میدی

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
نه دیگه  شما بارداری ، بتا برا فهمیدن بارداریه😐🤦🏻‍♀️ شما دو هفته دیگه قلبش تشکیل میشه چرا ...

عزیزم میخام ببینم مشکلی نداشته باشه ممکنه خارج از رحم باشه اگه بتا اومده باشه پایین واسه اطمینانه دکتر گفت انجام زدم

دکترتون میتونست توی این هفته براتون سونوی واژینال بنویسه چرا ازمایش تیتر بتا تازه اون که دقیق تر هم هست به نظرم روش درست برای چک کردن جنین توی این هفته ها سونوی واژیناله  

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
عزیزم میخام ببینم مشکلی نداشته باشه ممکنه خارج از رحم باشه اگه بتا اومده باشه پایین واسه اطمینانه دک ...

جای شما باشم دکترم رو تغییر میدم 😐

اخه تو ۶ هفته و۵ روز یه سونو معمولی همه چی رو نشون میده😐

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭