2777
2789
عنوان

خیلی وقت بود اینجا تاپیک نزده بودم

203 بازدید | 22 پست

من نزدیک ۵ سال عقد بودم سر آخر با تلاش خودم عروسی گرفتم شوهرم هی عقب مینداخت ب بهونه ها مختلف...ی بار میگفت پول ندارم آتلیه نمیام و هزار جور داستان...من فک نیکردم دوسم داره الانم همین فکرو میکنم...از وقتی اومدم خونه ام بددهن و عصبیه از قبلم بود داد میزنه بد و بیراه میگه برام ارزش قائل نیست همش دوس داره ازم دور باشه صبح تا شب خونه تنهام اون تو ولگردیه گردش و تفریح تو این چند سال فقط یک سال اول میرفتیم دیگه الان ک دریغ از ی دور زدن 

خیلی دلم گرفته بود امشب اومدم اینجا 

از اول عقدم ب طلاق فک میکردم میگفتم برم سر زندگی خوب میشیم ...بدتر شده ک بهتر نشده...خیلی وقیح شده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تو این شرایط بچه نیار که بیرون اومدن از این زندگی برات خیییلی سخت میشه

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

الان ی ماهه سر زندگیمم خیلی بی محلی میکنه بهم حرفای ناجور میزنه همه رو ب من ترجیح میده الانم ک سردیشو خودم حس میکنم ک اصلا حسی وجود نداره....اهل مشاوره و اینام نیس...فک کنم از خداش باشه برا طلاق...فقط بخاطراینکه پدر مادرمو ناراحت نکنم صبر میکنم هیچی نمیگم....چون تو عقد خیلی اذیتشون کردم سر همین مشکلات اخلاقی شچهرم قهر میکردم جلو خانوادم گریه میکردم مبگفتن جوابشو نده باز من بعد ی هفته خام میشدم و میرفتم سمتش دیگه خانوادمم خسته شدن منو ب حال خودم گذاشتن

الان ی ماهه سر زندگیمم خیلی بی محلی میکنه بهم حرفای ناجور میزنه همه رو ب من ترجیح میده الانم ک سردیش ...

طولانی بودن عقد باعث خیلی از مشکلات میشه

شما هم بی تقصید نبودید

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

بچه ها به نظرتون بعد  طلاق چی میشه؟آخه بعد ی ماه به کی بگم چی بگم آخه باور نمیکنید خیلی اذیتم...بی محلی بی احساسی....بددهنی داد و بیداد..ن عشقی وجود داره ن هیچ حس قشنگیبه نظر شما مشکل کجاس؟

همش دوس داره بیرون باشه با من نباشه

الان ی ماهه سر زندگیمم خیلی بی محلی میکنه بهم حرفای ناجور میزنه همه رو ب من ترجیح میده الانم ک سردیش ...

بنظر من فعلا ازش بچه دار نشو

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹