2777
2789
عنوان

شهریه آمادگی

150 بازدید | 19 پست

چند ماه دادین 

من پسرم ی روزم نرفت شهریه کامل دادم کلن کلاس حضوری نداشت الانم میگه برا پایان تحصیلی شهریه کامل اردیبهشتم باید بدم واقعن زوره 

بسم الله♥️ کاربر سال ۹۳ هستم ک قط دسترسی شدم 😪😪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شهریه پیش دبستانی چقدره؟پسر منم امسال باید بره ولی زورم میاد شهریه بدم بعد خودم باهاش کار کنم سمت ما پارسال ۲۵۰۰ بود امسال حتما سه تومن میشه تازه مدرسه دولتی

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
خوب شما که میدونستید قرار نیست برن پس چرا جای که شهریه بالا داشت ثبت نام کردید ؟ 

گفت حضوری هم داره ولی زدن زیرش هروقت مپرسیدم میگفت برا کلاس حضوری پخشنامه نیومده درحالی ک چندتا مهد پیشمون کلاسا حضوری بود 

شهریه پیش دبستانی چقدره؟پسر منم امسال باید بره ولی زورم میاد شهریه بدم بعد خودم باهاش کار کنم سمت ما ...

۲۵۰ ماهی

گفت حضوری هم داره ولی زدن زیرش هروقت مپرسیدم میگفت برا کلاس حضوری پخشنامه نیومده درحالی ک چندتا مهد ...

عزیزم کار خوبی کردن من دبیرستانیم کلا سه روز رفتیم نصف یه کلاس انسانی کرونا گرفتن فکر کن ماها که همه شونزده تا هیجده سال بودیمم نتونستیم رعایت کنیم چه برسه به بچه ها 

دور از جون بچتون البته 

از دل نرود هر انکه از دیده برفت
عزیزم کار خوبی کردن من دبیرستانیم کلا سه روز رفتیم نصف یه کلاس انسانی کرونا گرفتن فکر کن ماها که همه ...

خب چه خبره اینهمه شهریه میگیرن وقتی توخونه نشستن 

خب چه خبره اینهمه شهریه میگیرن وقتی توخونه نشستن 

والا خیلی خوب گرفتن برادرم کوچیکه نزدیک پنج میلیون شد شهریش که باید تمام و کمال میدادن 

برادر بزرگم هفت میلیون 

خودمم نزدیک شش میلیون 

همه چیز گرون شده 

بعد پدر منکه بناعه خدا میدونه چقدر بهش فشار اومد 

اینجاها مدرسه دولتی عم نیست دیگه واویلا

جوریه که خودم نمره زیر نوزده و نیم بگیرم گریه میکنم 

از دل نرود هر انکه از دیده برفت