2777
2789
عنوان

موهامو رنگ کردم

337 بازدید | 63 پست

خووهرشوهرم همیشه میگه من رنگ نمیکنم و فلان ،من رفتم رنگ کردم ،اونم زارتی گفت منم باید رنگ بذارم روموهام  خلاصه رفت ارایشکته برگشت ک چرا رنگ موی من مثل تو نشده چرا ابروهام مثل تو نیس مدلش ، شوهرشم امشب ب من گفت شما موهاتو رنگ میکنی ب زن من نگو رنگ کنه😳😳😳😳🙄🙄من کی گفتم ،مادرشوهرمم انگار ن انگار ک من اصن حرفی نزدما ،گفت اره بهاره تو ب دخترمن نگو بره ارایشگاه ۰😳😳😐😑من اصلا حرفی تزدم ک خودش دید رفت  وا 

این سری ک از من تقلید کنه چی بارش کنم  اخه اولش میاد رو لباس و صورت و وسیله من عیب ایراد میذاره بعد عین همونو انجام میده چ تیکه ای بندازم میخوام ب روش بیارم 

حالمو بد کرده مثل من کرده خودشو اه  تیکه سنگین بگید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا برات مهمه؟‌

پیداس کارت درست بوده که تقلید کرده😉🥰

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

باید همونجا میگفتی من نگفتم برادرشوهر عزیزم

خانومت موهای من و دید رفت انجام داد

به همین راحتی

منم میخوام برم موهام و صافی احیا کنم میگه ۲/۳۰۰ نمیدونم چیکار کنم خیلی خسیسم تو این چیزا😅

میترسم پشیمون بشم

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

بگو چقدر آدما چش هم چشمی شدن......قدرت نمیکنیم کاری کنیم🙄

نمیدونم ی چی بگو😅

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
چرا اینقدر حرص میخوری بزار اون حسود باشه تو نباش بزار اون چشم و هم چشمی میکنه تو نکن خلاصه دلت بزرگ ...

من کجا حسودم عزیزم ،سوالامو جواب بده راهنماییم کن لطفا 

نگفتی من نگفتم بهش؟ چرا؟ ایندفعه ایراد گرفت بگو چه خوب که خوشت نیومده  ایندفعه نمیری عین اینو ...

ن نگفتم از شدت ناراحتی هنگ کرده بودم ،

بهش میگم  حتما ،اگه ی چیزی بخرم بعد بره همونو بخره نشونم بده چی بگم؟چجدری بهش بفهمونم ک عین مال منه؟میخوام ب روش بیارم