2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متذونیدازول هم دکتر داد؟ نفخ نداری؟

اره داد مترو. بیسموت . آموکسی سیلین . فاموتیدین و امپراژول ۲۰

الان تموم شدن اونا باز هنوز هست تو معدم ب دکتر گفتم گف مجدد باید بیای دارو بدم.

اره داد مترو. بیسموت . آموکسی سیلین . فاموتیدین و امپراژول ۲۰ الان تموم شدن اونا باز هنوز هست تو مع ...

مترو

فاموتیدین

امپرازول هم بگو 40(پنتوتک یا کپسول خارجیش رو بگیر)استفاده کن خوب میشی

دمنوش نعنا هم عالیه استفاده کن

میخام بدونم کسی بوده ک با یه دوره دارو خوب نشده؟

سلام من یک دوره دارو خوب نشدم. با سه دوره دارو هم مشکلم ریشه کن نشد.

من هم مثل شما سالیان زیادی درگیر هلیکوباکتر پیلوری بودم و این دکترهای از خدا بی خبر و بیسواد همیشه به من یک مشت آنتی بیوتیک میدادن که باید یک دوره یک ماهه استفاده میکردم که بینهایت برای بدن مضره. تازه بعد از یه مدتی دوباره برمیگشت. کشورهای خارجی اجازه مصرف آنتی بیوتیک را به این راحتی ها نمی‌دن. این مشکل در محیط اسیدی معده رشد میکنه. برم سر اصل مطلب درمان. بهترین درمان هلیکوباکتر پیلوری مصرف زنجفیله. کافیه مقداری زنجفیل رنده کنید مثلا یک قاشق غذاخوری و بعد با یک لیوان آب دم بکنید بصورت آنی و سریع درمان می‌کنه. مطمئنم باشید که به طور کامل درمان می‌شید. عاااااالیهههه.

بازم تاکید میکنم زنجفیل. اگه جواب گرفتین بیاین و صحبت من رو تایید کنید. این قرص ها رو هم دور بریزید. 

البته یه عده ای از دوستان رو هم دیدم که شیرین بیان رو مصرف کردن و جواب گرفتن و یه عده ای هم بارهنگ را با عرق نعنا دم کردن و با کمی نبات مصرف کردن، این هم در طب سنتی عالیههههه.

فقط اگه فشار خون دارید با احتیاط مصرف کنید. اگه دیابت دارید، نبات رو حذف کنید.

تو را به خدا این مشت داروهای آنتی بیوتیک که برای بدن بینهایت مضره دور بریزید و اگه جواب گرفتین بیاین و به سایر دوستان هم اطلاع رسانی کنید.

البته یه عده ای از دوستان رو هم دیدم که شیرین بیان رو مصرف کردن و جواب گرفتن و یه عده ای هم بارهنگ ر ...

من دو دوره آنتی بیوتیک خوردم صفر شد باکتریم ولی همچنان مشکل معده دارم و قرص اس امپرازول میخورم و جدیدا ریزش مو گرفتم شدیدا

من دو دوره آنتی بیوتیک خوردم صفر شد باکتریم ولی همچنان مشکل معده دارم و قرص اس امپرازول میخورم و جدی ...

ببین عزیزم معده ت بشدت سرده، بارهنگ با عرق نعناع و کمی نبات دم کن و بخور، برای مشکل معده عاااااااالیه. سرچ کن، طول درمانش کوتاهه و بهتر از این قرص هاست.من سالیان ساله که با مشکل معده دست و پنجه نرم میکنم.