2777
2789
اصلا هیچ اختیاری از خودم ندارم.حتی میخوام دوسال صبر کنم به سن قانونی برسم و خودم عمل کنم ولی با این ...

یعنی چی؟

جزو ال جی بی تی هستی دیگه؟

راستی شما با کل خانواده ال جی بی تی موافق هستید؟

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:> 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بهزیستی پیش مشاوری رواشناسی بگو خانوادت بگن بیان با خاتوادت حرف بزن.مجبورشون کنی که عملت کنن&nbs ...

راضی نمیشن اصلا همین الان بزور باید مثل دختر بگردم تو جمع دخترونه برم خیلی زجر میکشم تا وقتی میگن فردا مجلس زنونه داریم خودمو میزنم به تب و لرز که نرم ولی مجبور میشم برم خیلی تنهام هیچکس درکم نمیکنه😭😭

بعد اینکه  مستقل شدی و خودت کار کردی خانواده ت دگ اونقدرا بهت گیر نمیدن

نمیدونم دیگه چیکار کنم همش با خودم فک میکنم وقتی مدرسم تموم شد دانشگامو بزنم شهر دیگه تو همون مدتم عمل کنم و به خانوادم بگن مرده.دیگه سمتشون نرم و راحت بشم.دیگه نمیدونم چیکار کنم فقط دوتا راه دارم یکیش همین و خودکشی

بهنوش بختیاری سفیر ترنسه ، نمیتونی ازشون کمک بگیری؟  خودتو نکشی عزیزم  روانشناس ترنس بود ...

پیج اینستاشو دارم.

ولی دیگه 16 سال تحنل کردم الان دیگه نمیتونم

چند بار میخواستم خودکشی کنم ولی نشده 

نمیدونم دیگه چیکار کنم همش با خودم فک میکنم وقتی مدرسم تموم شد دانشگامو بزنم شهر دیگه تو همون مدتم ع ...

عزیزم  از خانوادت متنفر نشو 

شاید ناراحتت کردن ولی بازم دوست دارن و ونان که هواتو دارن

الان سعی کن پول در بیاری و یه شغل خوب واسه خودت انتخاب کن و تلاش کن و بعدم از ایران برو

پیج اینستاشو دارم. ولی دیگه 16 سال تحنل کردم الان دیگه نمیتونم چند بار میخواستم خودکشی کنم ولی ...

میدونم سخته تحمل ، ولی تو تسلیم این مشکلت نشو 

خانوادت قصد بدی ندارن احتمالا اطلاعاتشون کمه 

تو باهاشون با احترام رفتار کن ، بساز باهاشون بلاخره یه راه مناسبی پیدا میشه برات ، بعضیا تو سن بالا عمل کردن ،بلاخره به رویاشون رسیدن

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

راضی نمیشن اصلا همین الان بزور باید مثل دختر بگردم تو جمع دخترونه برم خیلی زجر میکشم تا وقتی میگن فر ...

از طرف تو رازی نمیشن شاید مشاور مددکار بهریستی به زور بتونه.حالا یه بار دیگه تلاش کن برو پیششون شرایطتت بگو.