2777
2789
عنوان

کدوم ایفون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست
Xr قطعا توش home key حذف شده كه مشخصه گوشي هاي جديد ايفونه

اهان

مرسی😍

یه چایی بخوریم؟ ☕️🍰تاپیک های قبل از ۱۸ ام دی ۱۴۰۴ ( ۱۰/۱۸) مال من نیستن❤️ از بیکاری با کاربری دوستم اینجام🌝😂

فرقشون چیه؟

دکمه هوم اولی داره دومی نداره

اولی یه دوربین داره دومی دوتا داره

حافظشون یکیه 

خلاصه خیلی چیزا جزئی تفاوت داره

یه چایی بخوریم؟ ☕️🍰تاپیک های قبل از ۱۸ ام دی ۱۴۰۴ ( ۱۰/۱۸) مال من نیستن❤️ از بیکاری با کاربری دوستم اینجام🌝😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐۱۱تومان؟😂😂

اره از فروشگاه پرسیدم ۱۱ و نیم بود

Xrداشتم تا دوماه پیش  خیلی خوبه فوق العاادس  اگ میخوای بخری همینو بخر

شما چه قیمت خریدی؟

۸ پلاس چون بنظرم از هر گوشی متفاوت تر بود و نشانگر ایفون بود و ایفون با این شکلش ایفون شناخته میشد و ...

ممنونم ازتون😍😍😍

ممنونم ازتون😍😍😍

خواهش میکنم عزیزم💚

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
دوماه پیش ۱۴وخورده ای  نامزدم گرفته بود مطمئنم همینقد بود شاید الان پایین اومده

اهان مرسی🤗😍