2777
2789
عنوان

سن مناسب بچهدارشدن

192 بازدید | 16 پست

دوستان من ۲۴سالم و همسرم ۳۲ سالش

دوسال عروسی کردیم

بنظرتون کی مناسبه با در نظر گرفتن شرایط مالی مناسب داشتن همسرمم بدش نمیاد ک بچه دارشیم ولی چیزیم نگفته

الان خوبه

البته اگه اخلاق شوهرت خوبه و مشكل مالي نداريد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای🤣🤣🤣🤣مردم از خنده

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

من خودم ۳۰ همسرم ۳۶ بنظرم زود هم بود هنوز فرصت داشتیم

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
اشتباه تایپ شد  وضع مالیتون  صبح های جمعه که خونه آرومه،  بعد بچه دیگه هیچوقت نمیاد

اره وضع مالی خوبه بدنیست

نمیدونم والا

میترسم بعدا فکرام مانعم شه نتونم بیارم 

البته الانم اصلا قصدشو ندارم فقط ی نظری پرسیدم بدونم 

به نظر من از همین امشب برو اقدام... نمیخوام بترسومنت... ولی نازایی خیلی زیاد شده... ممکنه چندین ماه طول بکشه تا حامله بشی ممکن هم هس همین ماه حامله بشی😄 

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍