7_darkness مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 728 عنوان درد عصبی 1242 بازدید | 18 پست سلامدوستان من وقتی عصبی میشم کل بدنم شروع به لرزیدن میکنه و دستام درد میگیرندکتر رفتم گفت به خاطر عصبانیته و فقط یه قرص داد اونم فقط زمانی که میخورم یکم بهتر میشمراه کاری سراغ ندارید کلا از شرش خلاص شم و دیگه برام اتفاق نیوفته؟ تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡ 1400/02/08 | 19:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
joliedame عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 10148 من دو سال بیشتر گلو درد عصبی دارم . تو رو خدا دم اذان دعا کن خوب شه . خیلی کلافه ام و عادت نکردم Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts بگو آمین😂😂😂
7_darkness مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 728 من دو سال بیشتر گلو درد عصبی دارم . تو رو خدا دم اذان دعا کن خوب شه . خیلی کلافه ام و عادت نکردم گلو درد عصبی چطوریه؟ تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡
joliedame عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 10148 گلو درد عصبی چطوریه؟ گلوم درد میکنه . دکتر میگه از استرس و غصه خوردنه Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts بگو آمین😂😂😂
7_darkness مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 728 گلوم درد میکنه . دکتر میگه از استرس و غصه خوردنه اها امیدوارم خوب بشین تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡
planner_designer عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 28 استرس نداشته باش من خودم همینجوری شده بودم نفس های عمیق بکش و به چیز های خوب فکر کن و آرامشت رو زیاد کن که درست شه
7_darkness مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 728 استرس نداشته باش من خودم همینجوری شده بودم نفس های عمیق بکش و به چیز های خوب فکر کن و آرامشت رو زیاد ... نمیشهاصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم وقتی عصبی میشم تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡
planner_designer عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 28 نمیشه اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم وقتی عصبی میشم خب این درد عصبی با قرص که درست نمیشهباید استرست رو کنترل کنی چشمتو ببند و به رویاهات فکر کن چیز های انگیزشی دانلود کن ببین 100% حالت خوب میشه
7_darkness مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 728 خب این درد عصبی با قرص که درست نمیشه باید استرست رو کنترل کنی چشمتو ببند و به رویاهات فکر کن چیز ها ... فیلمای انگیزشیم نهایتا تا دو روز جواب میده ، بازم همون اش و همون کاسه اس تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡
خداپشتمه عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1301 گلوم درد میکنه . دکتر میگه از استرس و غصه خوردنه عزیز تو رو خدا اگر پیامم رو میدی جواب بده. شما بهتر شدی؟ مشکل گلوت از چی بود؟؟؟
joliedame عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 10148 عزیز تو رو خدا اگر پیامم رو میدی جواب بده. شما بهتر شدی؟ مشکل گلوت از چی بود؟؟؟ سلام عزیزم هنوز نفهمیدم . درد دارم .دیگه برام مهم نیست Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts بگو آمین😂😂😂
خداپشتمه عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1301 سلام عزیزم هنوز نفهمیدم . درد دارم .دیگه برام مهم نیست الهی خوب بشیم هممون ممنون که جواب دادی
خداپشتمه عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1301 من دو سال بیشتر گلو درد عصبی دارم . تو رو خدا دم اذان دعا کن خوب شه . خیلی کلافه ام و عادت نکردم عزیز شما خوب شدی؟ تو رو خدا اگر پیامم رو دیدی جواب بده. کجای گلوت درد میکنه؟
۲۲۲رهاورد عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 42 سلام عزیزم هنوز نفهمیدم . درد دارم .دیگه برام مهم نیست سلام عزیزم منم هزارتا دکتر رفتم میگن عصبیه لوزه هام درد میگیره حتی زبونمم درد میگیره شما چطوریه
۲۲۲رهاورد عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 42 عزیز شما خوب شدی؟ تو رو خدا اگر پیامم رو دیدی جواب بده. کجای گلوت درد میکنه؟ منم لوزه درد عصبی دارم همش میگم نکنه ی چیز دیگه س