2777
2789
عنوان

کمک کنید😔

113 بازدید | 10 پست

طلاق توافقی چقدر طول میکشه و هزینه حدودا چقدره؟؟هزینه وکیل حدودا چقدره؟

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توافقی میدونم از اقدام تا مشاوره تا برگه ای که بهت بدن بری واسه دادگاه ۴۵ روز طول میکشه حالا دادگاه ...

اگه کسی نخواد مشاوره بره چی؟

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
۶ ماه یکم کمتر یا بیشتر بستگی داره بخواهی مهریه و نفقه و اجره المثل بگیری یا نه  نیاز به وکیل ...

اگه کسی مهریه و نفقه نخواد حدودا چقدر؟

حتما باید بری هر دو نفرتون باید برید

چقدر مسخره