2777
2789

خانما من ن کیست دارم ن مشکل پریود شدن همه چی تنظیم و اوکی اضافه وزن ندارم ریزش مو هم ندارم ولییییی جوش های گنده زیر پوستی التهابی ک موقع دست زدن درد میکنه میزنم اونم صورتم نه کمرم گاهی هم گردنم که جاشون هم تیره میمونه ک هی کیسه و سفید اب میکشم میرن بعد جوش جدید و جای جدید ☹😀

بنظرتون هورمون مردانه من بالاس؟ 

چیکار کنم 

❤❤🐥🐣

دقیقا منم

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مشکل شمارو دارم 

البته جوشهای من دردناک نیست

ولی صورتم پر از جوش زیر پوستیه یه مدت ضدجوش واینا میزدم یه کم بهتر بود ولی قطع نشد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دقیقا منم

قداره آزمایش بدم ولی میگن قرص های ک میدن عوارض داره 

اینجا تاپیک ها رو سرچ کردم میگن قرص یا قطره ویتاگنوس خوبه گیاه پنج انگشته بدون عوارض 

والا موندم چ کنم

❤❤🐥🐣
قداره آزمایش بدم ولی میگن قرص های ک میدن عوارض داره  اینجا تاپیک ها رو سرچ کردم میگن قرص یا قط ...

من ازمایشم هم دادم دکتر پوست و مو نوشته بود

چیزی نگفت که زیاده

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
دکتر برو عزیزم

قراره برم شنبه 

قرص میده ک میگن اونم عوارض داره بعد قطع کردن برمیگرد ه 

نمیدونم ک 

ولی خیلی ناراحتم 

میگم کاش صورتم بود ولی بدنم ن 

اعتماد ب نفسم شده صفر 

❤❤🐥🐣
چجوری درمان کردی  چی داد بهت

هیچی نداد

گفت مشکلی نیس😑