2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آی وی اف چیه؟؟برای تعیین جنسیته؟؟

جنین و بیرون از رحم تشکیل میدن بعد انتقال میدن به رحم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شما هم مواظب باش دیگه استراحت کن تا روز موعد بازم بزن

منم تازه اقدام کردم برای اولین بار فولیکول هام خوبه خیلی امیدوارم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شما هم مواظب باش دیگه استراحت کن تا روز موعد بازم بزن

فدات بشم.من تجربه ۲تا سقط دارم.۲سال نیم منتطرم.اللهی خدا تو این ماه پر برکت دامنمونو سبز کنه سبز پر رنگ❤

اللهی نگاهی...👫
ان شاءالله همین بار اول میگیره نگران نباش

ان شا‌ءالله

ن بلاست نبودن خدا کنه ارزومه دوقلو بشه 

احتمالا هست که روز ۹ بیبی چکت مثبت شد

شایدم سه قلو😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

شایدم ۴ قلو ها😍😍😍😍😍😍😍

اره شاید😍😍😍😍😍😍😍😍

ولی خب چهارقلو خطرناکه تا سه تا بسه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز