2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🥺🥺 حالا صب کن چند روز دیگه ان شا‌ءالله که مثبت میشه هی میومدم چک میکردم ببینم چی شده بیا تو این ...

دیگه حالم از هرچی بی بی چکه ب هم میخوره ...ولکن ب جهنم ک مثبت نمیشه 

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
من میذارم بجاش کیف کن منم بداز چهار ماه طبیعی باردارشدم  دوماهمه

ببخشید من میخام برم بی بی چک بگیرم 

ببخشید ادرار باوقطره چکون خود بی بی چک باید تو اون دایره سبزه ریخت?

اگه ی خط قرمز منفی

ی خط و هاله مشکوک

دوخط مثبت?

هزینه بی بیچک چقدره?

بی بی چکم مطمئنه?

یاهمون آز بتا بدم ک خیالم قطعا راحت باشه?

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.  

نگو عزیزم ان شا‌ءالله زودی مامان میشی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خانومی شما لتروزول مصرف کردی تاحالا ؟یه دوره از سوم پریودت شبی یدونه لتروزول ویدونه کلوموفین بخور تا ۵شب بعد روز ۱۰ پریودت برو سونو اگه سایز فولیهات بین ۱۶ تا۲۴ بود دوتا آمپول آزاد سازی بزن واقدام کن ان‌شاالله باردار میشی

خانومی شما لتروزول مصرف کردی تاحالا ؟یه دوره از سوم پریودت شبی یدونه لتروزول ویدونه کلوموفین بخور تا ...

میدونی چقد خستم ؟نه دکترمو عوض کردم همه ازمایش سونورو دادم ک تروئیدم ۹.۵ کم کاره الان ۳ماهه قرص میخورم ک برم ازمایش ... فقد. از روز ۱۴پریود دوفاستون میخورم تا ۱۰ روز ... فولیک اسیدم میخورم ... دیگه نمیتونم چی میشه برام دعاکن ... ینی دارو سرخود بخورم؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
2790
2778
2791
2779
2792