2777
2789
نمیاد گلم تاپیک قبل گذاشتم خواستی ببین

صفحه چند

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ان شا‌ءالله که خیره علائم نداری؟؟ تا حالا سابقه تاخیر داشتی

من ۳ماه پریودم نامنظم شده ولی قبلش دوره هام ۲۹روزه بود... فقد کمردرد و دل درد ودردسمت راست زیرناف دارم همین

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
قربونت گلم فقط خدا کنه هر روز پررنگتر بشه آخه خیلی کمرنگه

دیگه باقیشو بسپار ب خدا

برا منم دعا کن😘

شنبه نوبت عکس رنگی دارم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
من ۳ماه پریودم نامنظم شده ولی قبلش دوره هام ۲۹روزه بود... فقد کمردرد و دل درد ودردسمت راست زیرناف دا ...

ان شا‌ءالله هرچه خیره پس میخوای چند روز هم صب کن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اک لایق باشم چشم شما هم برا من دعا کنین واقعا باردار باشم 

اسی رفتم هاله رو دیدم تو رو خدا دیگه مواظب باش استرس جلوی لانه گزینی رو میگیره

برای منم دعا کن

ان شا‌ءالله هرچه خیره پس میخوای چند روز هم صب کن

نمیدونم هی دوس دارم برم بزنم هی میترسم منفی بشه باز

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
دعا کن پررنگتر بشه مثبت بشه 

مثبته الانم خیالت راحت 

منم دو بارداری با بی بی چک مثبت کمرنگ بودم 😁❤

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
انشاله مادر شدی به بسلامت بغلش می‌کنی منم این ماه میرم برای آی وی اف

منم کاراشو شروع کردم

نمیدونم هی دوس دارم برم بزنم هی میترسم منفی بشه باز

ببین بزن حداقل تکلیف دلت روشن میشه توکلت به خدا باشه

2790
2778
2791
2779
2792