2777
2789

هیچی فقط بیرونش میکنن 😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حسم میگه گوشیو میزاره تو کیفش بعد گوشی پسره رو میده بهش

اره افرین همین میشه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

دوست فرهاد عکساو رو پاک میکنه

اینا هم واسه اینکه بفهمن اون دختره کی بود و فرهاد نتونه الکی بگه فامیلمون بود مجبور میشن برن دوباره کامرانی رو احضار کنن

کامرانی هم خو شیطونه اینا هم همش نقشه خودشه

{ خانم هستم }
عکسارو پاک نکنه از رو گوشیش

فک نکنم انکارمیکنه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
دوست فرهاد عکساو رو پاک میکنه اینا هم واسه اینکه بفهمن اون دختره کی بود و فرهاد نتونه الکی بگه فامی ...

من میگم کامرانی میخواست پدر خونده رو بد جلوه بده صداش قط شد اینا فک کردن فرهاده

دوست فرهاد عکساو رو پاک میکنه اینا هم واسه اینکه بفهمن اون دختره کی بود و فرهاد نتونه الکی بگه فامی ...

عمراب گوشی دختره بتونه دست بزنه شرط ببندیم؟😉

من میگم کامرانی میخواست پدر خونده رو بد جلوه بده صداش قط شد اینا فک کردن فرهاده

نه قصدش همین فرهاد بود میخواست اعتمادشونو جلب کنه

اینا برن ببینن واقعا فرهاد خیانتکاره کاملا به کامرانی اعتماد کنن

{ خانم هستم }